/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jäätelökoneet

Kun olet alkanut tekemään jäätelöä kotona, et halua lopettaa. Jäätelökoneella voit valmistaa jäätelöä monin eri tavoin ja helposti tuntea olevasi ammattilainen. Meiltä löydät parhaimmat jäätelökoneet ja varmasti myös toiveittesi mukaisen.
Jäätelökoneet
Jäätelökoneet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
25 tuotteita
Näyttää 25 / 25 tuotetta

Jäätelökone

Tietysti jäätelöä voi valmistaa ilman jäätelökonetta. Jos olet kokeillut jäätelön valmistusta koneella, et todennäköisesti koskaan halua tehdä jäätelöä millään muulla tavalla tai ostaa valmista jäätelöä kaupasta. Sen lisäksi, että teet kotitekoisesta jäätelöstä maukkaampaa, voit myös täysin päättää millaista jäätelöä haluat valmistaa.
Jäätelökone on täydellinen lahja jäätelöä rakastavalle tai kotikokille, joka haluaa kokeilla erilaisia ​​makuja. Meillä on jäätelökoneita valmistajilta Sage, Smeg, Champion Nordic, Nemox, Wilfa, Cuisinart, Melissa ja Steba. Jokaisella jäätelökoneella on oma erikoisuutensa.

Kuinka jäätelöä valmistetaan jäätelökoneella?

Jäätelön valmistus koneella on helppoa ja sujuu nopeasti. Erona on, että jäätelön valmistus ilman jäätelökonetta voi kestää jopa 6 tuntia, joskus enemmänkin. Jäätelökone tekee työn tunnissa. Joillain koneilla jäätelön voi saada valmiiksi vartissa. Jotkut jäätelökoneet tarjoavat mahdollisuuden asettaa erilaisia ​​kovuustiloja.
Onko mitään herkullisempaa kuin jäätelökoneen testaaminen parhaan jäätelön saamiseksi? Miksi et tekisi siitä kesän tai syksyn projektia? Voit muokata jäätelön valmistusta eri tilanteiden ja käyttämiesi ainesosien mukaan. Esimerkiksi sorbetti kannattaa valmistaa hieman eri tavalla kuin kermajäätelö.

Kuinka jäätelökone toimii?

Joissakin jäätelökoneissa on sekoitettava ainekset keskenään ennen niiden kaatamista jäätelökoneeseen. Toisissa jäätelökoneissa voit kaataa kaikki ainekset suoraan koneeseen ja kone tekee koko työn. Sinun tarvitsee vain painaa nappia ja rentoutua. Kun kone on täytetty ainesosillaan tai taikinalla, se liikkuu jäätelön ympärillä. Jäätelökone jäähdyttää jäätelöä, jolloin jäätelölle tulee täydellinen koostumus. Ilman jäätelökonetta on suuri riski, että kotitekoinen jäätelö on kovaa tai jäistä. Sitä riskiä ei ole jäätelökoneella.
Kun jäätelö on valmis, useimmissa jäätelökoneissa on toiminto, joka pitää jäätelön kylmänä. Täydellistä, jos haluat valmistaa jäätelön ennen kuin jäätelönhimo iskee tai ennen kuin vieraat ovat saapuneet. Jotkut koneet pitävät jäätelön kylmänä 8 tuntia, jolloin voit valmistaa jo aamulla. Sitten vaan jäätelöt esille, kun jäätelönhimo iskee kuumana iltapäivänä.

Jäätelöreseptit jäätelökoneelle

Käytä ensimmäisillä kerroilla reseptiä, kun aiot valmistaa jäätelöä jäätelökoneella. Voit käyttää reseptiä, jota voit sitten muokata, mitä enemmän totut jäätelökoneen käyttöön. Tee esimerkiksi vaniljajäätelöä, jonka voit koristella suklaalla, marjoilla ja pähkinöillä.

Tarjoilu

Pyöritä jäätelöä jäätelökauhalla, jotta saat ammattimaisen lopputuloksen. Tarjoile jäätelö jäätelöpikarilla, kauniilla jälkiruokalautasella tai miksei drinkkilasissa? Kutsu vieraita jäätelöjuhliin ja syö jäätelö sellaisenaan, tuutissa, pikarissa tai mikset vaikka anna sen sulaa vastaleivottujen vohvelien tai lettujen päällä?