/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Perunankuorijat

Perunankuorijan hankkiminen on loistava tapa helpottaa ruoanlaittoa. Hyvällä perunankuorijalla vähennät sekä työaikaa että hävikkiä. Meiltä löydät laadukkaat perunankuorijat juuresten, vihannesten ja hedelmien kuorintaan, monissa eri väreissä ja muodoissa.
Perunankuorijat
Perunankuorijat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
78 tuotteita
Näyttää 40 / 78 tuotetta

Perunankuorijat

Perunankuorija on yksi käytetyimmistä keittiövälineistä. Perunoiden lisäksi voit myös kuoria porkkanaa, lanttua, palsternakkaa ja muita juureksia. Perunakuorijaa voidaan myös käyttää omenankuorijana ja muiden hedelmien kuorintaan.
Jotta kuorintatyöstä tulisi mahdollisimman mukavaa ja helppoa on kuorimaveitsiä tarjolla jokaisen tarpeisiin. Valikoimasta löytyy esimerkiksi liikkuvateräiset kuorimaveitset, joilla juuresten ja hedelmien kuoriminen käy käden käänteessä. Monilla perunankuorijoilla voit myös kuoria juureksia ja hedelmiä sekä vetoliikkein että työntöliikkein. Myös terien sijainti vaihtelee, ja valitaan henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen. Joissakin malleissa terät sijaitsevat vaakasuorassa, toisissa pystysuorassa. Useat kuorijat soveltuu niin oikea- kuin vasenkätisille.
Tutustu Cerveran valikoimaan, niin löydät varmasti sinun tarpeisiin sopivimman perunankuorijan.
microplane perunankuorija kuorimaveitsi parsa

Tomaatinkuorija

Tomaatinkuorijalla voidaan kuoria muun muassa tomaatteja, päärynöitä, persikoita ja kiivejä. Tomaattikuorijalla on sahalaitainen terä, joka saa kuoren irtoamaan helposti tuhoamatta hedelmiä.

Parsakuorija

Vihreää parsaa ei yleensä tarvitse kuoria. Riittää, että vihreän parsan puiseva tyviosa poistetaan veitsellä leikaten. Valkoinen parsa taas kuoritaan aina, heti nupun alta juureen asti. Valkoisen parsan kuoriminen sujuu helpoiten hyvällä perunankuorijalla.
Microplane kuorimaveitsi perunankuorija vihannekset juurekset perunat porkkanat hedelmät keittiövälineet

Julienne kuorija

Julienne-kuorijaa käytetään samalla tekniikalla kuin perunankuorijaa, mutta sillä ei kuorita. Julienne -kuorijalla raastetaan kapeita ja pitkiä suikaleita juureksista ja vihanneksista. Se on täydellinen esimerkiksi raikkaiden salaattien tai vietnamilaisten kesärullien valmistukseen.

Vihanneskuorija

Vihanneskuorija sopii monenlaiseen kuorimiseen, mutta se sopii erityisen hyvin pitkien vihannesten, kuten kurkkujen ja porkkanoiden kuorimiseen. Jos kuorijassa on kääntyvä terä, se mukautuu täydellisesti kuorittavan kasviksen tai hedelmän muotoon. Monet vihanneskuorijat sopivat sekä oikea- että vasenkätisille.