/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kaulimet

Tavallinen kaulin, koristekaulin vai lasten kaulin? Tarvitset varmasti ainakin yhden niistä. Kaulimet pelastavat monen leipurin taikinan. Saat ihanan näköisiä ja makuisia pullia, leipiä ja muita leivonnaisia.
Kaulimet
Kaulimet
Finns i lager
Varumärke

    C

  • G

Kategori
Material
Färg
Pris
26 tuotteita
Näyttää 26 / 26 tuotetta

Kaulimet

Kaulimet ovat usein käytössä taikinan kaulimiseen ja ne sopivat yhtä hyvin pullataikinan kaulimiseen kuin pizzataikinan tai marsipaanin tasoittamiseen. Leivonnasta kiinnostuneilla on kaulin usein esillä keittiössä. Meillä on kaulimia erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Sileä kaulin

Sileä kaulin on usein se, jota useimmat ihmiset ajattelevat puhuessaan kaulimesta. Sileän kaulin ulkonäkö voi kuitenkin vaihdella paljon. Joissakin kaulimissa on kahvat, kun taas toisissa ei. Jotkut kaulimet on valmistettu marmorista ja toiset puusta. Sileä kaulin on luultavasti se, jonka yleensä valitset, jos aiot kaulia. Sitä voidaan käyttää useimpiin asioihin, jotka haluat kaulia sileästi ja tasaisesti.

Näkkileipäkaulin, leipäkaulin tai kuviokaulin

Kaulinta käytetään hieman paksumpien keksien valmistamiseen. Sopii tietenkin myös sinulle, jota kiinnosta näkkileivän tai tietyn pehmeän leivän valmistaminen. Kuviokaulinta voidaan kuvata myös uurteiseksi kaulimeksi. Kaulinta käytettäessä taikinasta ei tule täysin tasaista. Kaulinta voidaan kuvata myös kuviolliseksi leipäkaulimeksi.

Puukaulin

Puinen kaulin on luultavasti se, mitä monet ihmiset ajattelevat ensimmäisenä, kun aletaan puhumaan kaulimista. Puukaulin on klassinen keittiöväline ja on kanssasi monta vuotta. Kaulin on kevyt pitää kädessä ja sillä on helppo kaulia.

Marmorikaulin

Marmorinen kaulin tuntuu ylelliseltä ja tyylikkäältä. Jos haluat leipoa tyylikkäästi, sinun kannattaa valita marmorikaulin. Meillä on useita erimallisia marmorikaulimia. Niiden etuna on, että ne ovat painavampia kuin puukaulimet ja niillä saat kaulittua erittäin taidokkaasti. Marmorin etuna on myös luonnollinen tarttumaton non stick -pinnoite. Mikset käyttäisi myös marmorista valmistettua leikkuulautaa?

Kaulin ja tarttumaton non stick -pinnoite

Jotkut taikinat tarttuvat helposti kaulimeen. Silloin voi olla hyvä valita tarttumattomalla non stick -pinnoitteella varustetut leivontavälineet. Meillä on esimerkiksi kylmävalssatusta teräksestä valmistettuja kaulimia. Löydät myös marmorikaulimia, jotka toimivat hyvin marsipaanin valmistuksessa. Normaalilla kaulimella marsipaani jää helposti kaulimeen kiinni.

Säädeltävä kaulin

Joseph & Joseph -tuotemerkin kaulimet tarjoavat mahdollisuuden säätää läheisyyttä taikinalle. Näin voit päättää kuinka paksua taikinan tulee olla ja siitä tulee tasaista, vaikka jossain kohtaa satutkin painamaan vähän liikaa. Toisin sanoen todella käytännöllinen toiminto sinulle, joka pidät älykkäistä toiminnoista ja täydellisistä tuloksista.

Lasten kaulimet

Meiltä löytyy myös kaulimia pienemmille käsille. Lasten kaulin sopii pienelle leipurille täydellisesti. Lasten kaulimella lapset voivat kaulia taikinan helposti. Martinex -tuotemerkiltä löydät lasten leivontavälineet. Etsitpä sitten nuolijaa tai esiliinaa ja kulhoa.