/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Wokkipannut

Cerveralta löydät wokkipannut kaikkiin keittiöihin ja tarpeisiin. Meillä on laaja valikoima wokkipannuja eri materiaaleissa ja malleissa - valurautapannut, hiiliteräspannut, teräspannut sekä kannelliset pannut.
Wokkipannut
Wokkipannut
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
64 tuotteita
Näyttää 40 / 64 tuotetta

Wokkipannut

Wokkipannu on täydellinen valinta, kun haluat käristää ruokaa. Sillä voit wokata esimerkiksi lihaa, riisiä tai vihanneksia kovalla lämmöllä. Kun ruoka on valmista, pidät ruoan lämpimänä mukana tulevan kannen avulla.

Wokkipannun materiaali

Wokkipannuja valmistetaan useasta eri materiaalista. Meiltä löydät muun muassa valurautapannut, hiiliteräspannut ja ruostumattomat teräspannut. Wokkipannuun on tärkeä valita myös oikeanlainen paistinlasta. Tarkista siksi mielellä, mikä paistinlasta sopii juuri sinun wokkipannulle.
de buyer wokkipannu paistinpannu hiiliteräspannu kokonainen broileri
lodge wokkipannu paistinpannu valurautapannu nopea wokki
de buyer debuyer alchimy wokkipannu paistinpannu ruostumaton teräs

Hiiliteräs

Hiiliteräs on kestävä materiaali. Jos huolehdit hiiliteräspannusta kunnolla, se on käytännössä ikuinen! Hiiliteräksinen wokkipannu on helppokäyttöinen, joka jakaa lämmön tasaisesti. Pannu soveltuu parhaiten kovalla lämmöllä nopeaan paistamiseen. Aluksi hiiliteräs on hopeaa, mutta kun paistinpannua käytetään, sen pinta tummenee, hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus paranee. Hiiliteräksinen wokkipannu tarvitsee rasvapolton ennen käyttöönottoa. Koska hiiliteräspannussa ei ole luonnollista pinnoitetta, se voi ruostua jos sitä ei hoideta oikealla tavalla.

Valurauta

Valurautainen wokkipannu on elinikäinen, kunhan pidät siitä hyvää huolta. Valurautaisesta wokkipannusta tulee sitä parempi mitä enemmän sitä käytetään. Rasva imeytyy valuraudan huokosiin, jolloin paistinpannu saa tarttumattoman pinnoitteen luonnollisella tavalla.

Ruostumaton teräs

Teräksinen wokkipannu on sekä lämpökestoinen että pitkäkestoinen. Ruostumattomalla teräspannulla käristät kauniit pinnat lihoihin, kaloihin ja kasviksiin. Teräspannussa voit myös hauduttaa hapokkaita kastikkeita.
Fiskars Norden wokkipannu ruostumaton teräs paistinpannu
Scanpan classic wokkipannu paistinpannu non stick