/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Irtopohjavuoat

Yksinkertaiset ja helppokäyttöiset keittiöapulaiset. Irtopohjavuoat tekevät kakkujen ja piirakoiden vuoasta irrottamisesta huomattavasti helpompaa. Irtopohjavuoat ovat käteviä esimerkiksi kakkupohjien, kuivakakkujen, marjapiirakoiden ja juustokakkujen valmistukseen.
Irtopohjavuoat
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
74 tuotteita
Näyttää 40 / 74 tuotetta

Irtopohjavuoat

Irtopohjavuoka on täydellinen, jos haluat leipoa korkeita kakkuja tai piirakoita. Korkea reuna antaa piirakalle tai kakulle hyvän tuen paistamisen aikana. Korkea leivonnainen tuntuu usein ylelliseltä ja jos haluat tehdä vaikutuksen vieraisiin, irtopohjavuoan korkea reuna on hyvä apu tähän. Kukapa ei saisi mainetta ja kunniaa useista kerroksista koostuvasta kakusta? Onko joskus pienempi määrä vieraita? Valitse sitten muoto, jossa irtopohjavuoan reuna on korkea ja halkaisija on pienempi.

Mitä voi valmistaa irtopohjavuoalla?

Irtopohjavuoka sopii myös ruokapiirakoiden valmistukseen. Täytä irtopohjavuoka piirakkataikinalla ja kaada päälle valitsemasi täyte. Vuoalla piirakan reunasta tulee sileä ja hieno. Erona tavalliseen piirakkavuokaan on se, että irtopohjavuoalla on irrotettava reuna.

Piirakkavuoka irtopohjalla

Vuoan irrotettavat reunat tekevät siitä erinomaisen, jos aiot leipoa pehmeitä leivonnaisia, kuten mutakakkua, parafiinia tai kakkupohjan. Irtopohjavuoka on myös hyvä, jos haluat valmistaa pakastimeen laitettavia jälkiruokia. Vinkkinä on laittaa muovia vuoan sisään, jotta jäädytetty jälkiruoka ei jää kiinni.

Miten irtopohjavuoka toimii?

Irtopohjavuoassa on pohjan ympäröimä reuna. Reunassa on lukitusmekanismi, jonka avulla voit kiinnittää reunan pohjaan. On tärkeää pitää mielessä, että pohja asetetaan oikein päin, että reuna kiinnittyy tiukasti. Jos olet epävarma, toimitko oikein, voit kokeilla kaataa irtopohjavuokaan vettä ennen kuin täytät vuoan leivottavalla aineella. Näin voit tarkistaa, että vuoka on kiinnitetty tiukasti.

Koko

Etsitpä sitten irtopohjavuokaa, joka on kooltaan15 cm, 16 cm, 18 cm, 20 cm, 24 cm tai 28 cm, löydät sen valikoimastamme. On täysin sinun päätettävissäsi, millä irtopohjavuoalla haluat paistaa. Jokaisella koolla on etunsa. Useimmat reseptit sopivat yleensä 24 cm:n irtopohjavuokaan. 24 cm:n muotoisesta kakusta tulee noin 15 palaa. Monissa resepteissä suositellaan juuri 24 cm vuokaa, mutta älä epäröi kokeilla toista kokoa. Yleensä löytyy reseptejä kaikenkokoisiin ja -mallisiin irtopohjavuokiin.

Materiaali

Meillä on useista eri materiaaleista valmistettuja irtopohjavuokia. Valitse hiiliteräksinen, tarttumattoman non-stick, alumiini tai keraaminen irtopohjavuoka. Jokaisella materiaalilla on etunsa.