/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

0

Japanilaisen Satake -merkin tyylikäs Ame kokkiveitsi ei petä sinua. 21 cm pitkä terä on viisi kerroksinen ja valmistettu käsin taotusta AUS10 teräksestä. "Ame" tarkoittaa sadetta japaniksi ja kaunis lehtikuvio tuo sen esille. Veitsi ei ole vain kaunis, vaan viipaloi esim. perunat niin, etteivät ne jää lappeeseen kiinni.

Kahva on uskomattoman kaunis ja jokainen on täysin ainutlaatuinen. Valmistettu muun muassa lehtikuusen, persikkapuun, kamferipuun ja vaahteran pahkasta. Sillä tarkoitetaan puun kasvustoa, jossa puukuidut kulkevat eri suuntiin pystysuoran sijasta. Pahka on erittäin kysyttyä, koska se on uskomattoman kaunis ja kovempi kuin tavallinen puu.

Monipuolinen, kaunis veitsi, jota käytetään erityisesti kalan, lihan ja vihannesten pilkkomiseen - johon veitsen ainutlaatuinen muotoilu sopii hyvin.

Kiritsuke -veitsi löytyy useimmilta japanilaisilta ammattikokeilta ja sillä on ilmeinen paikka veitsistä kiinnostuneiden keittiössä.

Gyuto on japanilainen nimi länsimaisille kokkiveitsille. Veitsi on hieman matalampi kuin japanilainen kokkiveitsi (santoku) ja terässä on terävämpi kärki. Gyuto sopii erinomaisesti vihanneksille, juureksille, kalalle, siipikarjalle ja lihalle.

Ame Kokkiveitsi 21 cm
Satake Ame Kokkiveitsi 21 cm
Satake Ame Kokkiveitsi 21 cm
Satake Ame Kokkiveitsi 21 cm
Satake Ame Kokkiveitsi 21 cm
105.35 €
Saatavilla - toimitus heti
Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksiin
100 päivän palautusoikeus
100 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus 2-5 päivää
Nopea toimitus 2-5 päivää
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin

Tuotekuvaus

Japanilaisen Satake -merkin tyylikäs Ame kokkiveitsi ei petä sinua. 21 cm pitkä terä on viisi kerroksinen ja valmistettu käsin taotusta AUS10 teräksestä. "Ame" tarkoittaa sadetta japaniksi ja kaunis lehtikuvio tuo sen esille. Veitsi ei ole vain kaunis, vaan viipaloi esim. perunat niin, etteivät ne jää lappeeseen kiinni.

Kahva on uskomattoman kaunis ja jokainen on täysin ainutlaatuinen. Valmistettu muun muassa lehtikuusen, persikkapuun, kamferipuun ja vaahteran pahkasta. Sillä tarkoitetaan puun kasvustoa, jossa puukuidut kulkevat eri suuntiin pystysuoran sijasta. Pahka on erittäin kysyttyä, koska se on uskomattoman kaunis ja kovempi kuin tavallinen puu.

Monipuolinen, kaunis veitsi, jota käytetään erityisesti kalan, lihan ja vihannesten pilkkomiseen - johon veitsen ainutlaatuinen muotoilu sopii hyvin.

Kiritsuke -veitsi löytyy useimmilta japanilaisilta ammattikokeilta ja sillä on ilmeinen paikka veitsistä kiinnostuneiden keittiössä.

Gyuto on japanilainen nimi länsimaisille kokkiveitsille. Veitsi on hieman matalampi kuin japanilainen kokkiveitsi (santoku) ja terässä on terävämpi kärki. Gyuto sopii erinomaisesti vihanneksille, juureksille, kalalle, siipikarjalle ja lihalle.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
119279
Tuotemerkki:
Satake
Materiaalit:
AUS10-teräs, pahkasta valmistettu kahva (mm. euroopanlehtikuusi, persikkapuu, vaahtera)
Leveys:
34 cm
Pituus:
7 cm
Korkeus:
2 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Paino:
0 kg
Värispesifikaatio:
Harmaa

Tuotekuvaus

Japanilaisen Satake -merkin tyylikäs Ame kokkiveitsi ei petä sinua. 21 cm pitkä terä on viisi kerroksinen ja valmistettu käsin taotusta AUS10 teräksestä. "Ame" tarkoittaa sadetta japaniksi ja kaunis lehtikuvio tuo sen esille. Veitsi ei ole vain kaunis, vaan viipaloi esim. perunat niin, etteivät ne jää lappeeseen kiinni.

Kahva on uskomattoman kaunis ja jokainen on täysin ainutlaatuinen. Valmistettu muun muassa lehtikuusen, persikkapuun, kamferipuun ja vaahteran pahkasta. Sillä tarkoitetaan puun kasvustoa, jossa puukuidut kulkevat eri suuntiin pystysuoran sijasta. Pahka on erittäin kysyttyä, koska se on uskomattoman kaunis ja kovempi kuin tavallinen puu.

Monipuolinen, kaunis veitsi, jota käytetään erityisesti kalan, lihan ja vihannesten pilkkomiseen - johon veitsen ainutlaatuinen muotoilu sopii hyvin.

Kiritsuke -veitsi löytyy useimmilta japanilaisilta ammattikokeilta ja sillä on ilmeinen paikka veitsistä kiinnostuneiden keittiössä.

Gyuto on japanilainen nimi länsimaisille kokkiveitsille. Veitsi on hieman matalampi kuin japanilainen kokkiveitsi (santoku) ja terässä on terävämpi kärki. Gyuto sopii erinomaisesti vihanneksille, juureksille, kalalle, siipikarjalle ja lihalle.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
119279
Tuotemerkki:
Satake
Materiaalit:
AUS10-teräs, pahkasta valmistettu kahva (mm. euroopanlehtikuusi, persikkapuu, vaahtera)
Leveys:
34 cm
Pituus:
7 cm
Korkeus:
2 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Paino:
0 kg
Värispesifikaatio:
Harmaa