/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kokkiveitset

Kokilla ja ruoanlaittajalla on yleensä laadukkaat ja terävät veitset. Mielellään veitsiä on enemmän kuin yksi ja tyylikäs veitsitukki kruunaa keittiön sisustuksen. Japanilaiset ja suomalaiset kokkiveitset löydät meiltä!
Kokkiveitset
Kokkiveitset
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
242 tuotteita
Näyttää 40 / 242 tuotetta

Kokkiveitset

Tiedät varmasti, miten veitsen laatu vaikuttaa ruoanlaittoon. Se on hauskempaa ja helpompaa kokkiveitsellä, joka leikkaa lihan ja vihannekset kevyesti ja kätevästi. Jos aiot ostaa kokkiveitsen, kannattaa sijoittaa hyvään veitseen. Laadukkaalla veistellä minimoit myös riskin leikata väärällä tavalla ja vahingoittaa itseäsi. Kokkiveitsi saattaa kaivata myös lisää ystäviä veitsitelineeseen. Näin veitsikokoelmaasi voisi ehkä ilmestyä fileerausveitsi, juustoveitsi, lihakirves ja kuorimaveitsi. Veitsiä löytyy jokaiseen tarpeeseen, mutta kokkiveitsi on hyvä hankkia ensimmäisenä. Se on kätevä moneen käyttöön.
global veitset keittiöveitsi kokkiveitsi kuorimaveitsi
Jamie oliver veitset kokkiveitsi vihannekset tomaatti punasipuli
fiskars titanium fiskars kokkiveitsi kokki veitset pähkinät

Japanilainen kokkiveitsi

Japanilaisella tavalla valmistetut kokkiveitset ovat yleensä kovaa ja terävää damaskiterästä. Toisin sanoen juuri ne ominaisuudet, joita yleensä vaadit veitseltä. Damaskos -menetelmää käyttivät alun perin miekkasepät Lähi-idässä ja tekniikka on sittemmin siirtynyt veitsien valmistukseen. Nimi tulee Syyriassa sijaitsevan Damaskoksen kaupungin mukaan.
Monet japanilaiset ruoat vaativat, että raaka-aineet leikataan ohuesti ja tarkasti, esimerkiksi sushi ja sashimi. Kyocera tuli käyttöön 80-luvulla vaihtoehtona teräsveitselle ja niissä on keraaminen terä. Veitset ovat terävämpiä ja kovempia kuin klassiset teräsveitset. Japanilainen veitsen terä on teroitettu vain toiselta puolelta. Tämä tekee reunasta terävämmän. Kokkiveistä tulee kuitenkin huoltaa säännöllisesti ja teroittaa oikein. Perinteinen länsimainen veitsi sen sijaan on teroitettu molemmilta puolilta terää.
Nykyään on monia veitsiä, jotka ovat sekoitus tyypillisiä japanilaisia ​​ja länsimaisia ​​veitsiä. Siitä esimerkkinä tuotemerkit Zwilling , Miyabi, Kyocera, Wüsthof ja Mac.
Satake -veitsivalikoimasta löydät upeita japanilaisia ​​veitsiä ainutlaatuisella terällä. Satake -veitsi on sinulle, joka haluat tyyliä ja toimivuutta.
kiinalainen kokkiveitsi keittiöveitsi

Serbialainen kokkiveitsi

Serbialaisessa kokkiveitsessä on ainutlaatuinen terä, joka sopii täydellisesti leikkaamiseen ja pilkkomiseen.

Kiinalainen kokkiveitsi

Kiinalaista kokkiveistä kutsutaan usein hakkuuveitseksi. Kiinalaisessa kokkiveitsessä on suorakaiteen muotoinen terä ja se on hyvin samanlainen kuin lihakirves. Erona on, että kiinalaisen kokkiveitsen terä on erittäin ohut ja terävä. Täydellinen suikaloimiseen ja pilkkomiseen tai todella ohuiden viipaleiden leikkaamiseen.

Teroita veitsiä

On erittäin tärkeää, että pidät siitä huolta kokkiveitsestäsi. Näin pidennät sen käyttöikää. Huolehdi kokkiveistäsi teroittamalla ja hiomalla sitä. Varmista myös, että sinulla on hyvä veitsisäilytys veitsillesi. Tällä tavalla veitset eivät hankaa toisiaan vasten ja pysyvät paremmassa kunnossa pidempään. On myös suuri riski, että loukkaat itseäsi, jos veitset ovat päällekkäin keittiön vetolaatikossa.
keittiöveitset kokkiveitsi vihannesveitsi tomaattiveitsi graavilohi lohifile uunissa rosmariini timjami yrtit
kokkiveitsi ilmakuivattu kinkku