/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mangojuustokakku 10-12 palaa12 digestivekeksiä 75 g voita1 tl kardemummaa400 g maustamatonta tuorejuustoa3 dl jogurttia (10 %)3 dl tomusokeria 1 limetin kuori ja mehu 1 tl vaniljasokeria 1 mm suolaa3 liivatelehteä225 g mangoa (pakaste)2 liivatelehteä1 dl pistaasipähkinöitäSyötäviä kukkia
Valmistus: 1. Murenna keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi ja kardemumma.2. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija n. 24 cm)3. Vatkaa tuorejuusto ja jogurtti keskenään. Lisää tomusokeri, raastettu limetin kuori, limemehu, vaniljasokeri ja suola.4. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen noin 5 minuutiksi.5. Kuumenna vesi (n. 2 ruokalusikallista) kiehuvaksi ja sekoita puristellut liivatelehdet veteen.6. Kaada liivateseos taikinaan ja sekoita hyvin.7. Kaada täyte murupohjalle ja hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 3 tuntia.7. Soseuta mango tasaiseksi soseeksi. Laita jäljellä olevat liivatteet pehmenemään kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Kuumenna taas 2 ruokalusikallista vettä kiehuvaksi ja sekoita liivatelehdet veteen.8. Sekoita liivateseos mangoseokseen ja levitä seos kylmän juustokakun päälle. Anna kakun hyytyä taas jääkaapissa noin 30 minuuttia.9. Koristele juustokakku hienonnetuilla pistaasipähkinöillä ja syötävillä kukilla ennen tarjoilua.

Mangojuustokakku

Tässä on ihana ja herkullinen resepti - Mangojuustokakku koristeltu syötävillä kukilla. Tarjoile juustokakku vispatun kerman kera ja nauti mangon ja rapeiden pistaasipähkinöiden trooppisesta mausta!
Mangojuustokakku juustokakku resepti kakku jälkiruoka pistaasipähkinät
Ainekset
10-12 palaa

12 digestivekeksiä
75 g voita
1 tl kardemummaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl jogurttia (10 %)
3 dl tomusokeria
1 limetin kuori ja mehu
1 tl vaniljasokeria
1 mm suolaa
3 liivatelehteä
225 g mangoa (pakaste)
2 liivatelehteä
1 dl pistaasipähkinöitä
Syötäviä kukkia

Valmistus:


1. Murenna keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi ja kardemumma.
2. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija n. 24 cm)
3. Vatkaa tuorejuusto ja jogurtti keskenään. Lisää tomusokeri, raastettu limetin kuori, limemehu, vaniljasokeri ja suola.
4. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
5. Kuumenna vesi (n. 2 ruokalusikallista) kiehuvaksi ja sekoita puristellut liivatelehdet veteen.
6. Kaada liivateseos taikinaan ja sekoita hyvin.
7. Kaada täyte murupohjalle ja hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
7. Soseuta mango tasaiseksi soseeksi. Laita jäljellä olevat liivatteet pehmenemään kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Kuumenna taas 2 ruokalusikallista vettä kiehuvaksi ja sekoita liivatelehdet veteen.
8. Sekoita liivateseos mangoseokseen ja levitä seos kylmän juustokakun päälle. Anna kakun hyytyä taas jääkaapissa noin 30 minuuttia.
9. Koristele juustokakku hienonnetuilla pistaasipähkinöillä ja syötävillä kukilla ennen tarjoilua.

Jätä arvostelu