/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Juomalasit

Meiltä löydät kestävat juomalasit eri koolla, sävyillä ja muodoilla. Käynnöllisiä laseja jokapäiväiseen käyttöön.
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
430 tuotteita
Näyttää 40 / 430 tuotetta

Juomalasit

Meiltä Cerveralta löydät juomalaseja ja vesilaseja useissa eri malleissa. Etsitpä sitten isoja laseja, pieniä laseja, jalallisia juomalaseja, löydät ne meiltä. Löydät myös laseja, jotka on helppo pinota päällekkäin kaappiin. Meillä on vesilaseja tuotemerkeiltä Duralex, ​​Kosta Boda, Orrefors, Iittalalta ja monelta muulta.

Valitse oikea lasi

Valittavana on erilaisia ​​vesilaseja esimerkiksi suoria, maljanmuotoisia tai jalallisia. Monet juomalasit sopivat parhaiten jokapäiväiseen käyttöön ja toiset taas juhliin. Vesilasilla on monia eri käyttötarkoituksia. Voit käyttää sitä myös olutlasina, viinilasina, kahvilasina, viskilasina tai lattelasina. Meillä on sekä edullisia laseja että ainutlaatuisen elegantteja laseja. Löydät sävyltään kirkasta lasia, värillistä lasia ja lasia kuvioilla.

Kestävät vesilasit

Kestävät juomalasit sopivat lähes kaikkiin talouksiin. Esimerkiksi lapsiperheille, opiskelijalle tai kesämökille. Olipa kyseessä arkipäivä tai isot juhlat, kestävät juomalasit voivat olla hyödyllisiä. Duralex on keskittynyt erityisesti juomalasien valmistukseen karkaistusta lasista ja kestää siksi enemmän kuin monet muut juomalasit. Merxteam valmistaa myös karkaistuja juomalaseja.

Monipakkaus

Yleensä halutaan useita juomalaseja. Siksi lasit on helppo ostaa monipakkauksissa. Meillä Cerveralla on juomalasit 2-, 4- ja 6 kpl pakkauksina. Tietysti lasit voi ostaa myös yksittäisinä.

Tarjoile vettä tyylikkäästi

Monet ihmiset ovat luultavasti samaa mieltä siitä, että vesi on paras janon sammuttaja. Vesi päätyy kuitenkin usein varjoon. Luo tyylikkyyttä veden tarjoiluun, tarjoamalla jääkaappikylmää vettä vesikarahvista tai viinikarahvista. Tai ehkä vedestä voisi tehdä kuplivaa hiilihapotuslaitteella. Aseta lasit hienolle tarjottimelle. Laita veteen siivu limettiä, sitruunaa, omenaa tai kurkkua ja vedestä tulee tyylikäs janon sammuttaja.

Poista kalkki juomalaseista

Jos hanassa on kalkkipitoista vettä, lasit saavat helposti himmeän pinnoitteen. Kalkin saat kuitenkin helposti pois.
Etikka liukenee helposti ja puhdistaa. Jos sinulla on astianpesukone, voit asettaa etikan litteään kulhoon astianpesukoneeseen ja laittaa ohjelman päälle. Älä käytä pesuainetta.
Astianpesukoneen omistajalle toinen vaihtoehto on laittaa sitruunaviipaleet ruokailuvälinekoriin ja ohjelma päälle ilman pesuainetta.
Hammastahnalla voit hieroa tahrat pois käsin. Laita hammastahnaa pehmeälle ja kostealle liinalle ja kiillota juomalasit.
Eikö pinnoitetta voi poistaa? Silloin voi olla, että lasissa on niin sanottu lasirutto. Lasirutto on valitettavasti pysyvä. Se esiintyy yleensä vanhemmissa lasissa ja johtuu joko lasimassan