/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Babyshower lahjat

Järjestä babyshowerit ja juhli odottavaa äitiä herkuilla ja lahjoilla! Babyshower on suhteellisen uusi tapahtuma Suomessa. Ilmiö tulee alun perin Yhdysvalloista, jossa on tapa järjestää tulevalle äidille yllätysjuhlat ja toivottaa vauva jo etukäteen tervetulleeksi maailmaan. Olemme koonneet sinulle meidän parhaat ja suosituimmat babyshower lahjat!
Babyshower lahjat
Babyshower lahjat

Onko haussa babyshower -lahja?

Babyshower -juhliin on valittavissa monia hienoja lahjaideoita, kaikkea käytännöllisistä vauvantarvikkeista henkilökohtaisiin muistoesineisiin. Vaippakakku on klassinen lahja, joka on tehty vaipoista ja koristeltu vauvantarvikkeilla, kuten tuteilla, ruokalapuilla ja pienillä leluilla. Muita suosittuja lahjoja ovat pehmeät viltit ja pehmolelut, tai käytännölliset vauvatuotteet, kuten sänkymobile, helistin tai vaunulelu. Meiltä Cerveralta löydät monia arvostettuja ja klassisia lahjoja babyshower -juhliin!

Lasten astiastot

Jos olet järjestämässä babyshower -juhlia ja etsit upeaa lahjaa, saattaa meidän verkkokauppa olla hyvä paikka aloittaa etsiminen. Meiltä Cerveralta löydät suloisia lahjoja pienille. Meidät tunnetaan korkealaatuisista tuotteista ja meiltä löytyy upea valikoima suloisia tuotteita lapsille ja vauvoille/ lapsille ja vauvoille tarkoitettuja tuotteita.
Yksi meidän suosituimmituista lahjoista on persoonallinen lasten astiasto. Astiat ovat valmistettu korkealaatuisesta posliinista ja ne voidaan yksilöidä lapsen nimellä ja syntymäajalla. Täydellinen lahja, jota voidaan käyttää useiden vuosien ajan ja sitten säästää muistona!

Ihana viltti on hyvä babyshower lahja

En mysig och varm filt att svepa in det lilla nyfödda barnet med är en bra gåva på babyshowern. Man kan aldrig ha för många filtar. Vi på Cervera har filtar av hög kvalité från kända varumärken. När barnet blir lite större kan en fin sittdyna i ull vara en fin present att ge. Något som kommer att komma till användning under många år.