/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kuorimaveitset

Yleisveitsi on kooltaan pienempi kuin kokkiveitsi mutta isompi kuin kuorimaveitsi. Yleisveitsellä voi pilkkoa ja viipaloida lähes kaikkia raaka-aineita. Kuorimaveitsi on täydellinen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen. Nämä veitset helpottavat ruoanlaittoa ja leivontaa!
Kuorimaveitset
Kuorimaveitset
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    J

Material
Färg
Pris
100 tuotteita
Näyttää 40 / 100 tuotetta

Yleisveitset

Yleisveitsen terä on yleensä 12-15 cm ja sopii erinomaisesti lihan puhdistamiseen, pilkkomiseen ja leikkaamiseen. Yleisveitsi täydentää hyvin hieman isomman kokkiveitsen.

Yleisveitsi hammastetulla terällä

Yleisveitsissä voi olla erilainen teroitus ja niissä voi olla hammastettu terä. Sillä on helppo leikata erilaisten raaka-aineiden läpi. Esimerkiksi kovakuoristen kuten tomaatin tai muiden hedelmien tai vihannesten.

Japanilainen yleisveitsi

Japanilainen veitsiperinne juontaa juurensa kauas historiaan. Japanilaiset yleisveitset ovat, kuten muutkin japanilaiset veitset, korkealaatuisia. Japanilaisen Satake -tuotemerkin Kuro -yleisveitsi on suosittu ja sitä arvostavat monet ruoanlaittoharrastajat. Jos keittiössäsi on jo useita muita japanilaisia ​​veitsiä, kannattaa veitsitukkia täydentää myös japanilaisella kuorimaveitsellä tai antaa se lahjaksi ruoanlaitosta kiinnostuneelle.

Kuorimaveitsi

Kuorimaveitsi on yleensä keittiön pienin veitsi, mutta siitä huolimatta sitä arvostetaan. Kuorimaveitsellä kuorimisen lisäksi voit myös leikata, pilkkoa ja käyttää sitä erilaisten esineiden koristeluun. Kuorimaveitsessä on kapea terä. Sen avulla on helppo luoda muotoja hedelmiin ja vihanneksiin. Veitsi sopii myös, jos haluat poistaa siemeniä esimerkiksi chilistä tai pippurista. Veitsi pääsee pienissä kulmissa sujuvasti käsiksi siemeniin. Kun keittiössä on veitsisarja, on kuorimaveitsi hieman kuin piste iin päälle. Meillä on erimallisia ja eri materiaaleista valmistettuja kuorimaveitsiä useilta eri tuotemerkeiltä. Kuorimaveitsiä, jotka ovat valmistettu japanilaisesta ruostumattomasta teräksestä, damaskiteräksestä ja ruostumattomasta teräksestä. Kahvamateriaali on muovi, puu tai micarta.Meillä on kuorimaveitsiä tuotemerkeiltä Fiskars, Victorinox ja monilta muilta.

Kuorimaveitsi kaarevalla terällä

Kaareva kuorimaveitsi sopii täydellisesti pyöreille vihanneksille ja hedelmille. Kaarevalla kuorimaveitsellä voit kuoria ja muotoilla vihanneksia ja hedelmiä. Jos haluat tehdä kaunista taidetta vihanneksista tai hedelmistä, kaareva kuorimaveitsi on täydellinen työkalu.

Fiskars kuorimaveitsi

Fiskarsilta löydät monia hyviä erimallisia kuorimaveitsiä, erilaisilla älykkäillä toiminnoilla. Esimerkiksi Hard Edge on täydellinen sinulle, jolle on tärkeintä, että terä pysyy kovana ja terävänä todella pitkään. Essential -kuorimaveitsen kahvassa on käytännöllinen reikä. Voit ripustaa veitsen säilöön, kun et käytä sitä. Royal on palkittu muotoilunsa ja kovien keraamisten terien ansiosta. Niillä leikatessa saa upeita tuloksia.