Paistokasarit
Paistokasarit yhdistävä paistinpannun ja kattilan parhaat puolet. Paistokasarissa voit sekä keittää että paistaa ruokaa. Tutustu eri materiaaleihin ja löydät varmasti omasi. Luo keittiöösi ja ruoanlaittoosi uutta tunnelmaa. Kutsu ystäviä laittamaan ruokaa yhteiseen illanviettoon.
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki
Sarjat
Materiaali
Valmistusmaa
Suunnittelija
Väri
Hinta
€
€
147 tuotteita
Näyttää 40 / 147 tuotetta
Paistokasarit
Meiltä löytyy paistokasarit useissa eri materiaaleissa ja muodoissa. Mikäli etsit valuraudasta, alumiinista, kuparista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettua paistokasaria, löydät sen laajasta valikoimastamme.
Mikä on paistokasari?
Paistokasari on samankaltainen kuin paistinpannu. Ero on se, että paistokasarissa on korkea reuna. Monessa paistokasarissa on mukana myös kansi, jonka alla muhivat herkulliset muhennokset.
Mitä valmistat paistokasarissa?
Koska paistokasari on yhdistelmä paistinpannusta ja kattilasta voit usein valmistaa siinä sen, mitä tavallisesti paistat paistinpannussa ja keität kattilassa. Paistokasarissa voit siis sekä paistaa että keittää ruokaa. Paistokasari on todella käytännöllinen kun esimerkiksi haluat valmistaa muhennoksen, jonka ainesosat tarvitsevat ensin paistopinnan ja sitten kypsennyksen kastikkeessa. Paistokasari sopii myös mainiosti jos haluat kulloittaa tai hauduttaa ruoka-aineksia.
Paistokasari uunissa
Useimmat paistokasarit kestävät uunia. On toki aina hyvä tarkistaa, mitkä säännöt koskevat juuri sinun paistokasaria ennen kun laitat sen uuniin. Myös lämmönkestävyys vaihtelee pannusta pannuun. Jotkin paistokasarit kestävät esimerkiksi 200 asteen kuumuuden ja muut 260 asteen kuumuuden.
Paras valinta
Mikä paistokasari on paras juuri sinulle riippuu siitä, mitä etsit ja mitä pidät hyödyllisenä ruoanlaitossa. Joitakin huomioitavia ominaisuuksia ovat materiaali, koko, muotoilu ja hinta. Se, joka vaikuttaa paistokasarin ominaisuuksia eniten on pannun materiaali.
Ruostumaton teräs
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut paistokasarit löytyvät usein halvemmasta hintaluokasta ja ovat sekä kestäviä että helppokäyttöisiä.
Valurauta
Joidenkin mielestä valurautapannun varjopuoli on se, että pannu on painava. Toisten mielestä se on taas hyvä, että pannu pysyy tukevasti liedellä.
Alumiini
Alumiinipannut ovat kevyitä, johtavat hyvin lämpöä ja myydään yleensä edulliseen hintaan. Alumiinipannut voivat toki naarmuuntua melko helposti ja pilaantua liian korkean lämmön käytössä.