Birch 5000 MCD Santoku Kokkiveitsi 18 cm on orientaalinen kokkiveitsi. Sen korkea terä yhdessä puolipyöreällä etuosalla tekee tästä veitsestä erittäin monipuolisen ja sopii useimpiin keittiötehtäviin. Voit käyttää sitä lihan, kalan leikkaamiseen, vihannesten hienontamiseen tai viipalointiin, salaatin leikkaamiseen ja paljon muuhun. Santoku-veitsi on kuin yhdistelmä kokkiveitsiä ja vihanneshaketta. Sen monikäyttöisyyden ansiosta se on tullut erittäin suosituksi ja monien keittiöiden suosikiksi.
Miyabi Birch -sarjan ytimessä on MC63 Micro Carbide -jauhesterä, CRYODUR®, joka on itse asiassa jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC-kovuuteen. Terä on peitetty ruostumattomalla teräksellä kauniissa floralistisessa damaski-suunnittelussa. Terän kulma on 19°, terä on hiotu Honbazuke-menetelmällä ja kahva on perinteinen D-muotoinen ja tehty suomalaisesta Lapin linnunsilmäkoivusta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhojen japanilaisten perinteisten menetelmien ja modernin saksalaisen insinööri- ja tehdasperinteen mukaisesti. Miyabi tarjoaa sinulle erityisen teräviä veitsiä, joissa on hienostunut kauneus, hienostuneisuus ja laatu. Lisäksi se tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Birch 5000 MCD Santoku Kokkiveitsi 18 cm on orientaalinen kokkiveitsi. Sen korkea terä yhdessä puolipyöreällä etuosalla tekee tästä veitsestä erittäin monipuolisen ja sopii useimpiin keittiötehtäviin. Voit käyttää sitä lihan, kalan leikkaamiseen, vihannesten hienontamiseen tai viipalointiin, salaatin leikkaamiseen ja paljon muuhun. Santoku-veitsi on kuin yhdistelmä kokkiveitsiä ja vihanneshaketta. Sen monikäyttöisyyden ansiosta se on tullut erittäin suosituksi ja monien keittiöiden suosikiksi.
Miyabi Birch -sarjan ytimessä on MC63 Micro Carbide -jauhesterä, CRYODUR®, joka on itse asiassa jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC-kovuuteen. Terä on peitetty ruostumattomalla teräksellä kauniissa floralistisessa damaski-suunnittelussa. Terän kulma on 19°, terä on hiotu Honbazuke-menetelmällä ja kahva on perinteinen D-muotoinen ja tehty suomalaisesta Lapin linnunsilmäkoivusta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhojen japanilaisten perinteisten menetelmien ja modernin saksalaisen insinööri- ja tehdasperinteen mukaisesti. Miyabi tarjoaa sinulle erityisen teräviä veitsiä, joissa on hienostunut kauneus, hienostuneisuus ja laatu. Lisäksi se tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Tuotekuvaus
Birch 5000 MCD Santoku Kokkiveitsi 18 cm on orientaalinen kokkiveitsi. Sen korkea terä yhdessä puolipyöreällä etuosalla tekee tästä veitsestä erittäin monipuolisen ja sopii useimpiin keittiötehtäviin. Voit käyttää sitä lihan, kalan leikkaamiseen, vihannesten hienontamiseen tai viipalointiin, salaatin leikkaamiseen ja paljon muuhun. Santoku-veitsi on kuin yhdistelmä kokkiveitsiä ja vihanneshaketta. Sen monikäyttöisyyden ansiosta se on tullut erittäin suosituksi ja monien keittiöiden suosikiksi.
Miyabi Birch -sarjan ytimessä on MC63 Micro Carbide -jauhesterä, CRYODUR®, joka on itse asiassa jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC-kovuuteen. Terä on peitetty ruostumattomalla teräksellä kauniissa floralistisessa damaski-suunnittelussa. Terän kulma on 19°, terä on hiotu Honbazuke-menetelmällä ja kahva on perinteinen D-muotoinen ja tehty suomalaisesta Lapin linnunsilmäkoivusta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhojen japanilaisten perinteisten menetelmien ja modernin saksalaisen insinööri- ja tehdasperinteen mukaisesti. Miyabi tarjoaa sinulle erityisen teräviä veitsiä, joissa on hienostunut kauneus, hienostuneisuus ja laatu. Lisäksi se tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 101810
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BIRCH 5000 MCD
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 18 cm
- Korkeus:
- 5 cm
- Paino:
- 0.18 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs
Kahva: Masur-koivu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
- Luokitus:
- 5
- Arvostelujen määrä:
- 1
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
global
Global Magneettilista 41 cm G-42/41
Tuotekuvaus
Birch 5000 MCD Santoku Kokkiveitsi 18 cm on orientaalinen kokkiveitsi. Sen korkea terä yhdessä puolipyöreällä etuosalla tekee tästä veitsestä erittäin monipuolisen ja sopii useimpiin keittiötehtäviin. Voit käyttää sitä lihan, kalan leikkaamiseen, vihannesten hienontamiseen tai viipalointiin, salaatin leikkaamiseen ja paljon muuhun. Santoku-veitsi on kuin yhdistelmä kokkiveitsiä ja vihanneshaketta. Sen monikäyttöisyyden ansiosta se on tullut erittäin suosituksi ja monien keittiöiden suosikiksi.
Miyabi Birch -sarjan ytimessä on MC63 Micro Carbide -jauhesterä, CRYODUR®, joka on itse asiassa jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC-kovuuteen. Terä on peitetty ruostumattomalla teräksellä kauniissa floralistisessa damaski-suunnittelussa. Terän kulma on 19°, terä on hiotu Honbazuke-menetelmällä ja kahva on perinteinen D-muotoinen ja tehty suomalaisesta Lapin linnunsilmäkoivusta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhojen japanilaisten perinteisten menetelmien ja modernin saksalaisen insinööri- ja tehdasperinteen mukaisesti. Miyabi tarjoaa sinulle erityisen teräviä veitsiä, joissa on hienostunut kauneus, hienostuneisuus ja laatu. Lisäksi se tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 101810
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BIRCH 5000 MCD
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 18 cm
- Korkeus:
- 5 cm
- Paino:
- 0.18 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs
Kahva: Masur-koivu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
- Luokitus:
- 5
- Arvostelujen määrä:
- 1
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani