Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm on klassinen hammasreunainen leipäveitsi, joka on terävä, jotta voit helposti leikata leivän kovan kuoren läpi ilman, että sinun tarvitsee painaa tai puristaa leipääsi. Leipäveitsiä voidaan myös käyttää hieman kovempiin raaka-aineisiin, joissa tarvitaan hieman ylimääräistä terävyyttä, kuten bataatti, ananas tai meloni. Leipäveitsi säilyttää terävyytensä pidempään kuin hammastamattomat veitset, eikä sen ylläpitoa siksi tarvitse tehdä yhtä usein. Jos veitsi kuitenkin tylsyy, se tulee toimittaa ammattimaiseen teroittamiseen.

Miyabi Birch -sarjan ytimenä on MC63 Micro Carbide -jauhetta, CRYODUR® -terästä, joka itse asiassa on jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC:n kovuuteen. Terä on pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä kauniin kukkaisrustiikan damask designin muodossa. Terottuskulma on 19°, terän teroitus suoritetaan Honbazuke-menetelmän mukaisesti, ja kahva on perinteisesti D-muotoinen ja valmistettu masurkoivusta Suomen Lapista. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä ja modernia saksalaista insinööri- ja tuotantoperinnettä käyttäen. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, joissa yhdistyvät raffinoitu kauneus, hienostuneisuus ja laatu, ja tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm
0

Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm on klassinen hammasreunainen leipäveitsi, joka on terävä, jotta voit helposti leikata leivän kovan kuoren läpi ilman, että sinun tarvitsee painaa tai puristaa leipääsi. Leipäveitsiä voidaan myös käyttää hieman kovempiin raaka-aineisiin, joissa tarvitaan hieman ylimääräistä terävyyttä, kuten bataatti, ananas tai meloni. Leipäveitsi säilyttää terävyytensä pidempään kuin hammastamattomat veitset, eikä sen ylläpitoa siksi tarvitse tehdä yhtä usein. Jos veitsi kuitenkin tylsyy, se tulee toimittaa ammattimaiseen teroittamiseen.

Miyabi Birch -sarjan ytimenä on MC63 Micro Carbide -jauhetta, CRYODUR® -terästä, joka itse asiassa on jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC:n kovuuteen. Terä on pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä kauniin kukkaisrustiikan damask designin muodossa. Terottuskulma on 19°, terän teroitus suoritetaan Honbazuke-menetelmän mukaisesti, ja kahva on perinteisesti D-muotoinen ja valmistettu masurkoivusta Suomen Lapista. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä ja modernia saksalaista insinööri- ja tuotantoperinnettä käyttäen. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, joissa yhdistyvät raffinoitu kauneus, hienostuneisuus ja laatu, ja tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm

Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm

Miyabi Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm
342.00 €
Saatavilla - toimitus heti

Tuotekuvaus

Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm on klassinen hammasreunainen leipäveitsi, joka on terävä, jotta voit helposti leikata leivän kovan kuoren läpi ilman, että sinun tarvitsee painaa tai puristaa leipääsi. Leipäveitsiä voidaan myös käyttää hieman kovempiin raaka-aineisiin, joissa tarvitaan hieman ylimääräistä terävyyttä, kuten bataatti, ananas tai meloni. Leipäveitsi säilyttää terävyytensä pidempään kuin hammastamattomat veitset, eikä sen ylläpitoa siksi tarvitse tehdä yhtä usein. Jos veitsi kuitenkin tylsyy, se tulee toimittaa ammattimaiseen teroittamiseen.

Miyabi Birch -sarjan ytimenä on MC63 Micro Carbide -jauhetta, CRYODUR® -terästä, joka itse asiassa on jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC:n kovuuteen. Terä on pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä kauniin kukkaisrustiikan damask designin muodossa. Terottuskulma on 19°, terän teroitus suoritetaan Honbazuke-menetelmän mukaisesti, ja kahva on perinteisesti D-muotoinen ja valmistettu masurkoivusta Suomen Lapista. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä ja modernia saksalaista insinööri- ja tuotantoperinnettä käyttäen. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, joissa yhdistyvät raffinoitu kauneus, hienostuneisuus ja laatu, ja tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
101811
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
BIRCH 5000 MCD
Leveys:
2 cm
Pituus:
23 cm
Korkeus:
4 cm
Paino:
0.566 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs Kahva: Masur-koivu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Yhdistä

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

minosharp

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

66.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

74.22 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

147.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

119.90 €

Tuotekuvaus

Birch 5000 MCD Leipäveitsi 23 cm on klassinen hammasreunainen leipäveitsi, joka on terävä, jotta voit helposti leikata leivän kovan kuoren läpi ilman, että sinun tarvitsee painaa tai puristaa leipääsi. Leipäveitsiä voidaan myös käyttää hieman kovempiin raaka-aineisiin, joissa tarvitaan hieman ylimääräistä terävyyttä, kuten bataatti, ananas tai meloni. Leipäveitsi säilyttää terävyytensä pidempään kuin hammastamattomat veitset, eikä sen ylläpitoa siksi tarvitse tehdä yhtä usein. Jos veitsi kuitenkin tylsyy, se tulee toimittaa ammattimaiseen teroittamiseen.

Miyabi Birch -sarjan ytimenä on MC63 Micro Carbide -jauhetta, CRYODUR® -terästä, joka itse asiassa on jalostettu SG2-terästä, joka on karkaistu noin 63 HRC:n kovuuteen. Terä on pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä kauniin kukkaisrustiikan damask designin muodossa. Terottuskulma on 19°, terän teroitus suoritetaan Honbazuke-menetelmän mukaisesti, ja kahva on perinteisesti D-muotoinen ja valmistettu masurkoivusta Suomen Lapista. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, ikivanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä ja modernia saksalaista insinööri- ja tuotantoperinnettä käyttäen. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, joissa yhdistyvät raffinoitu kauneus, hienostuneisuus ja laatu, ja tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
101811
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
BIRCH 5000 MCD
Leveys:
2 cm
Pituus:
23 cm
Korkeus:
4 cm
Paino:
0.566 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs Kahva: Masur-koivu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani