Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.

Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.

RAW 5000 FCD Santoku -veitsi 18 cm

RAW 5000 FCD Santoku -veitsi 18 cm

Miyabi
Product main images
189.30 €265.91 €
Vain muutama varastossa, Lähetetään heti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin
100 päivän palautusoikeus
100 päivän palautusoikeus
Nopea toimitus 2-5 päivää
Nopea toimitus 2-5 päivää
Osta nyt, maksa myöhemmin
Osta nyt, maksa myöhemmin

Tuotekuvaus

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.

Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
79125
Tuotemerkki:
Miyabi
Kestää astiapesukonetta:
Suositellaan käsinpesua

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Tuotekuvaus

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.

Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
79125
Tuotemerkki:
Miyabi
Kestää astiapesukonetta:
Suositellaan käsinpesua

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Muut pitävät myös

Vastaavia tuotteita