Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm on Miyabin taideteos, joka vastaa länsimaisia ​​kokkiveitsiä, tehden siitä keittiön hyödyllisimmän veitsen. Kokkiveitset ovat monimuotoisia ja erilaisia, mutta tämä veitsi on erityisen monipuolinen. Se on yleensä ensimmäinen veitsi, jonka tarvitset osana laadukasta keittiötarvikesarjaasi. Voit käyttää sitä tomaattien viipalointiin, vihannesten hienontamiseen, lihan ja kalan leikkaamiseen ja paljon muuhun. Veitsen terän tulisi olla tarpeeksi korkea, jotta raaka-aineiden pilkkominen ei iske rystysiäsi leikkuulautaan. Tämä malli on erittäin tilava, 20 cm pitkä, joten voit leikata tai pilkkoa suuren määrän raaka-aineita kerralla.

Miyabi Birch -sarjan ydinosan muodostaa MC63 Micro Carbide -jauhemetalliteräs, CRYODUR®, joka on todellisuudessa tarkasti jalostettu SG2-teräs, karkaistu n. 63 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty ruostumattomalla teräksellä, jossa on kaunis floristinen damaskimalli. Teräkulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteistä D-muotoa ja valmistettu suomalaisen Lapin kaarnakoivusta. Kaikki Miyabin veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, käyttämällä vuosituhansia vanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä yhdistettynä moderniin saksalaiseen insinööritaitoon ja tehdasosaamiseen. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka huokuvat eleganssia, hienostuneisuutta ja laatua, ja yritys myöntääkin elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Miyabi Birch 5000 MCD valittiin "parhaaksi koeajossa" Aftonbladet-lehden kokkiveitsien testissä joulukuussa 2021, ja kaikki raatikokit antoivat veitselle arvosanan 5+.

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
0

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm on Miyabin taideteos, joka vastaa länsimaisia ​​kokkiveitsiä, tehden siitä keittiön hyödyllisimmän veitsen. Kokkiveitset ovat monimuotoisia ja erilaisia, mutta tämä veitsi on erityisen monipuolinen. Se on yleensä ensimmäinen veitsi, jonka tarvitset osana laadukasta keittiötarvikesarjaasi. Voit käyttää sitä tomaattien viipalointiin, vihannesten hienontamiseen, lihan ja kalan leikkaamiseen ja paljon muuhun. Veitsen terän tulisi olla tarpeeksi korkea, jotta raaka-aineiden pilkkominen ei iske rystysiäsi leikkuulautaan. Tämä malli on erittäin tilava, 20 cm pitkä, joten voit leikata tai pilkkoa suuren määrän raaka-aineita kerralla.

Miyabi Birch -sarjan ydinosan muodostaa MC63 Micro Carbide -jauhemetalliteräs, CRYODUR®, joka on todellisuudessa tarkasti jalostettu SG2-teräs, karkaistu n. 63 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty ruostumattomalla teräksellä, jossa on kaunis floristinen damaskimalli. Teräkulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteistä D-muotoa ja valmistettu suomalaisen Lapin kaarnakoivusta. Kaikki Miyabin veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, käyttämällä vuosituhansia vanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä yhdistettynä moderniin saksalaiseen insinööritaitoon ja tehdasosaamiseen. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka huokuvat eleganssia, hienostuneisuutta ja laatua, ja yritys myöntääkin elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Miyabi Birch 5000 MCD valittiin "parhaaksi koeajossa" Aftonbladet-lehden kokkiveitsien testissä joulukuussa 2021, ja kaikki raatikokit antoivat veitselle arvosanan 5+.

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
267.84 €
Saatavilla - toimitus heti

Tuotekuvaus

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm on Miyabin taideteos, joka vastaa länsimaisia ​​kokkiveitsiä, tehden siitä keittiön hyödyllisimmän veitsen. Kokkiveitset ovat monimuotoisia ja erilaisia, mutta tämä veitsi on erityisen monipuolinen. Se on yleensä ensimmäinen veitsi, jonka tarvitset osana laadukasta keittiötarvikesarjaasi. Voit käyttää sitä tomaattien viipalointiin, vihannesten hienontamiseen, lihan ja kalan leikkaamiseen ja paljon muuhun. Veitsen terän tulisi olla tarpeeksi korkea, jotta raaka-aineiden pilkkominen ei iske rystysiäsi leikkuulautaan. Tämä malli on erittäin tilava, 20 cm pitkä, joten voit leikata tai pilkkoa suuren määrän raaka-aineita kerralla.

Miyabi Birch -sarjan ydinosan muodostaa MC63 Micro Carbide -jauhemetalliteräs, CRYODUR®, joka on todellisuudessa tarkasti jalostettu SG2-teräs, karkaistu n. 63 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty ruostumattomalla teräksellä, jossa on kaunis floristinen damaskimalli. Teräkulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteistä D-muotoa ja valmistettu suomalaisen Lapin kaarnakoivusta. Kaikki Miyabin veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, käyttämällä vuosituhansia vanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä yhdistettynä moderniin saksalaiseen insinööritaitoon ja tehdasosaamiseen. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka huokuvat eleganssia, hienostuneisuutta ja laatua, ja yritys myöntääkin elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Miyabi Birch 5000 MCD valittiin "parhaaksi koeajossa" Aftonbladet-lehden kokkiveitsien testissä joulukuussa 2021, ja kaikki raatikokit antoivat veitselle arvosanan 5+.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
101808
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
BIRCH 5000 MCD
Leveys:
2 cm
Pituus:
20 cm
Korkeus:
5 cm
Paino:
0.17 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs Kahva: Masur-koivu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Tuotekuvaus

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm on Miyabin taideteos, joka vastaa länsimaisia ​​kokkiveitsiä, tehden siitä keittiön hyödyllisimmän veitsen. Kokkiveitset ovat monimuotoisia ja erilaisia, mutta tämä veitsi on erityisen monipuolinen. Se on yleensä ensimmäinen veitsi, jonka tarvitset osana laadukasta keittiötarvikesarjaasi. Voit käyttää sitä tomaattien viipalointiin, vihannesten hienontamiseen, lihan ja kalan leikkaamiseen ja paljon muuhun. Veitsen terän tulisi olla tarpeeksi korkea, jotta raaka-aineiden pilkkominen ei iske rystysiäsi leikkuulautaan. Tämä malli on erittäin tilava, 20 cm pitkä, joten voit leikata tai pilkkoa suuren määrän raaka-aineita kerralla.

Miyabi Birch -sarjan ydinosan muodostaa MC63 Micro Carbide -jauhemetalliteräs, CRYODUR®, joka on todellisuudessa tarkasti jalostettu SG2-teräs, karkaistu n. 63 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty ruostumattomalla teräksellä, jossa on kaunis floristinen damaskimalli. Teräkulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteistä D-muotoa ja valmistettu suomalaisen Lapin kaarnakoivusta. Kaikki Miyabin veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, käyttämällä vuosituhansia vanhoja japanilaisia perinteisiä menetelmiä yhdistettynä moderniin saksalaiseen insinööritaitoon ja tehdasosaamiseen. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka huokuvat eleganssia, hienostuneisuutta ja laatua, ja yritys myöntääkin elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.

Miyabi Birch 5000 MCD valittiin "parhaaksi koeajossa" Aftonbladet-lehden kokkiveitsien testissä joulukuussa 2021, ja kaikki raatikokit antoivat veitselle arvosanan 5+.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
101808
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
BIRCH 5000 MCD
Leveys:
2 cm
Pituus:
20 cm
Korkeus:
5 cm
Paino:
0.17 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs Kahva: Masur-koivu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani