/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Juhannuskattaus

Juhlallinen kunnianosoitus kesälle
Juhannuskattaus
Juhannuskattaus
Suosikkijuhlamme juhannus on aivan nurkan takana! Kutsu ystävät kylään, luo upea juhannuskattaus ja juhli juhannusta kauniiden luonnonkukkien, virkistävien juomien ja herkullisen ruoan parissa. Me Cerveralla olemme koonneet kaikki kattaukseen liittyvät vinkkimme ja ideamme tehdäksemme juhannuksestasi kaikkien aikojen parhaan. Hyvää juhannusta!

5 vinkkiä juhannuskattaukseen

1. Ei juhannusta ilman kukkia! Päivänkakkarat, niittyleinikit ja lupiinit ovat suosittuja vaihtoehtoja juhannuspöydän koristeluun. Aseta ne pieniin maljakoihin ja levitä pitkin pöytää luodaksesi kattaukseen kesäisen tunnelman.
2. Kata pöytä klassisilla sinivalkoisilla väreillä. Älä pelkää käyttää erilaisia laseja ja posliinia. Juhannuskattaus saa mielellään olla rustiikkinen ja yksinkertainen.
3. Käytä kattauksessa mielellään puisia yksityiskohtia, esimerkiksi puisia tarjoiluastioita ja leikkuulautoja. Täydelliset ruoan tarjoiluun!
4. Tee vieraillesi kauniit juhannusseppeleet tervetulolahjaksi, tai koristele pöytää niillä.
5. Käytä erikokoisia kulhoja ja tarjoilulautasia eri ruokalajien tarjoiluun. Voit esimerkiksi tarjoilla useita erimakuisia sillejä, uusia perunoita ja muita lisukkeita erillisissä kulhoissa. Tämä luo juhlallisen ja anteliaan tunnelman.
Duka upp till midsommar!

Näin teet oman kukkaseppeleen

1. Tee runko metallilangasta tai oksasta. Taivuta varsi pyöreään muotoon ja mittaa se oman pääsi ympärille sopivaksi.
2. Poimi luonnonkukkia oman maun mukaan. Lupiinit, voikukat ja niittyapilaat löytyvät kaikkialta ja ne sopivat erinomaisesti juhannusseppeleeseen. Saat ihanan tuuhean kukkaseppeleen yhdistelemällä kukkia ja vihreitä oksia, joten kerää kukkien lisäksi myös runsaasti vihreää.
3. Valmistele kukat ja kasvit pieniin kukkakimppuihin ja sido ne yhteen langalla. Valitset itse kukkakimppujen koon riippuen siitä, kuinka täyteläisen ja rehevän kranssin haluat.
4. Kiinnitä pienet kukkakimput yksitellen runkoon langalla. Varmista, että asetat kimput tarpeeksi tiiviisti toisiinsa, ja että varret myötäilevät seppeleen runkoa, jotta saat täyteläisen kukkaseppeleen.