/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kotitekoista pastaa

Kotitekoista pastaa
Kotitekoista pastaa
Kotitekoisen pastan valmistaminen on helpompaa kuin uskotkaan! Tällä Frida Lund :in (@goda.grejer) perusreseptillä saat joustavan pastataikinan, josta voit valmistaa ravioleja, tagliatellea tai vaikka lasagnelevyjä.
tuorepastan valmistus pastamankeli tagliatelle

Ainekset

250 g italialaista 00-vehnäjauhoa
3 kananmunaa
2 rkl oliiviöljyä
2 tl suolaa

Valmistus

Mittaa jauhot ja suola kulhoon, sekoita. Kaada jauhot pöydälle keoksi ja tee keskelle aukko. Riko kananmunat kulhoon ja lisää oliiviöljy. Kaada munat varovasti jauhojen keskelle ja sekoita jauhoja haarukalla munien joukkoon vähän kerrallaan. Kun sinulla on pannukakkutaikinan kaltainen taikina, aloita jauhojen sekoittaminen käsin ja vaivaa sitten taikinaa pöydällä vähintään 10 minuuttia. Kääri pastataikina kelmun sisään ja anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.