/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Onko aika valmistaa nuorta itsenäiseen elämään? Oletko ehkä itse opiskelija, joka olet muuttamassa lapsuudenkodista ensimmäiseen omaan kotiin? Tai ehkä olet vain hankkinut uuden asunnon ja haluat päivittää uutta keittiötäsi? Riippumatta siitä, missä elämänvaiheessa olet, Cerveralla on kaikki mitä tarvitset rakentaaksesi laadukkaan peruskeittiön - ja saadaksesi hyvän alun keittiöelämääsi.

Varusta keittiösi - 5 vinkkiä

- Laatu ja pitkäikäisyys olivat valintaperusteena, kun varustat keittiötäsi. Panosta laadukkaisiin ja kestäviin keittiövälineisiin, jotka säilyvät hyvinä läpi vuosien.
- On parempi panostaa kunnon paistinpannuun, entä kun ostaa uusia halvempia pannuja vuosittain. Kannattaa hankkia esimerkiksi laadukas valurautapannu, joka kestää lähes koko eliniän ja joka oikein huollettuna vain paranee käyttöominaisuuksiltaan. Tämä ei ole vain ympäristölle hyväksi, vaan myös lompakolle.
- Aivan kuten rakennat vaatekaappia, varustat myös keittiötäsi - tarvitset vakaan perustan, johon voit luottaa. Keittiöstä kannattaa löytyä kattava kattilasarja, kestävä leikkuulauta, monipuolinen veitsisetti, kestävä paistinpannu ja ajaton astiasarja, joka sopii kaikille aterioille.
- Kerää tuotesarjoja, joista pidät - astioita, keittiökoneita, keitto- ja paistoastioita ja muita ruoanlaittovälineitä. Näin saat myös yhtenäisen ilmeen keittiöön.
- Älä unohda kaikkia keittiötarvikkeita, jotka tekevät kodin tärkeimmästä huoneesta täydellisen. Keittiöstä kannattaa myös löytyä käytännölliset sekoituskulhot, kestävät uunivuoat, tyylikkäät myllyt, veitsenteroitin ja muita käytännöllisiä astioita, jotka pitävät keittiösi ajan tasalla!