/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Uusi Muumimuki Puutarhajuhlat

Moomin by Arabian vuoden 2023 kesäsesongin Muumi -astiasto
Uusi Muumimuki Puutarhajuhlat
Uusi Muumimuki Puutarhajuhlat
Kuudes ja viimeinen Moomin by Arabia kesäsesonkiastiasto, jonka kuvituksissa nähdään Muumit kesänviettopuuhissa. Vuoden 2023 kuvituksissa nähdään, kun Muumit viettävät kesää yhdessä eläintarhasta karanneiden uusien ystäviensä kanssa. Puutarhajuhlat on myös viimeinen Tove Slotten kuvittama kesäsesonkiastiasto.
Puutarhajuhlat- astiasto koostuu Muumimukista (30 cl) ja Muumilautasesta (19 cm). Astiasto on nyt saatavilla meiltä Cerveralta! Tilaa omasi, jotta saat koristeltua kaikki kesän kattaukset uudella Muumi -kuviolla! Kesäsesonkiastiasto on saatavilla rajoitetun ajan.

Muumilaakso muuttuu viidakoksi

Puutarhajuhlat -astiaston kuvitukset ovat peräisin Tove Jansson :in ”Viidakkoelämää” -sarjakuvasta, joka julkaistiin vuonna 1956. Tarinassa Muumilaakso muuttuu yön aikana viidakoksi, kun Pikku Myy löytää laatikon eksoottisia siemeniä, joita hän kylvää ympäri Muumilaaksoa.

Odottamatonta ystävyyttä juhlitaan puutarhajuhlilla

Tarina jatkuu, kun Haisuli ukhaa Muumeja vapauttamalla eläintarhan villieläimet. Muumiperhe hallitsee tilanteen auttamalla tiikereitä joutumasta vankeuteen, jolloin heistä tulee hyviä ystäviä. Muumit piilottavat kaikki villieläimet heidän puutarhaan ja järjestävät upeat kesäjuhlat.