Uusi Muumimuki Puutarhajuhlat

Moomin by Arabian vuoden 2023 kesäsesongin Muumi -astiasto
Uusi Muumimuki Puutarhajuhlat
Uusi Muumimuki Puutarhajuhlat
Kuudes ja viimeinen Moomin by Arabia kesäsesonkiastiasto, jonka kuvituksissa nähdään Muumit kesänviettopuuhissa. Vuoden 2023 kuvituksissa nähdään, kun Muumit viettävät kesää yhdessä eläintarhasta karanneiden uusien ystäviensä kanssa. Puutarhajuhlat on myös viimeinen Tove Slotten kuvittama kesäsesonkiastiasto.
Puutarhajuhlat- astiasto koostuu Muumimukista (30 cl) ja Muumilautasesta (19 cm). Astiasto on nyt saatavilla meiltä Cerveralta! Tilaa omasi, jotta saat koristeltua kaikki kesän kattaukset uudella Muumi -kuviolla! Kesäsesonkiastiasto on saatavilla rajoitetun ajan.

Muumilaakso muuttuu viidakoksi

Puutarhajuhlat -astiaston kuvitukset ovat peräisin Tove Jansson :in ”Viidakkoelämää” -sarjakuvasta, joka julkaistiin vuonna 1956. Tarinassa Pikku Myy löytää laatikon eksoottisia siemeniä, jotka istutetaan ympäri Muumilaaksoa, jolloin Muumilaakso muuttuu yön aikana viidakoksi.

Odottamatonta ystävyyttä juhlitaan puutarhajuhlilla

Tarina jatkuu, kun Haisuli vapauttaa läheisen eläintarhan villieläimet, ja Muumit uhkaavat päätyä tiikerien ruoaksi. Kun Muumit auttavat tiikereitä joutumasta vankeuteen, heistä tulee hyviä ystäviä. Muumit piilottavat kaikki villieläimet heidän puutarhaan ja järjestävät upeat kesäjuhlat.

Muita Muumi -kokoelmia

Uudet Muumimukit - Muumipappa ja Hemuli
Uudet Muumimukit - Muumipappa ja Hemuli
Muumimukit LOVE
Muumimukit LOVE
Muumi ABC
Muumi ABC
Muumi Talven Ihmeet
Muumi Talven Ihmeet