/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pääsiäiskattaus

Inspiroidu viidestä erilaisesta pääsiäiskattauksesta
Pääsiäiskattaus
Pääsiäiskattaus
Toivota kevät tervetulleeksi kotiisi upealla pääsiäiskattauksella! Täytä pöytä keväisillä sävyillä, puutarhan yksityiskohdilla ja niin monella pääsiäismunalla kuin jaksat! Täältä löydät viisi erilaista kattausvinkkiä pääsiäiskattaukseen.

Kevään tunnelmaa väreillä sininen, vihreä ja keltainen

Sinisen, keltaisen ja vihreän yhdistelmä huutaa kevättä ja on hieno kunnianosoitus vuodenajalle ja pääsiäiselle. Rörstrand Daga -sarjan iloiset värit luovat kauniin, katseen vangitsevan kattauksen, ja astiat sopivat erinomaisesti pääsiäisherkkujen kanssa. Keväinen ja raikas kattaus pääsiäislounaalle!

Perinteiset pastellisävyt

Hillitty, mutta hurmaava pääsiäiskattaus pastellisävyissä, joka antaa ruoan loistaa lautasella. Vaaleiden pastellisävyjen kanssa sopii usein hyvin pellavaliinat ja servetit, värikkäät munat sekä yksinkertaiset pajunkissat.

Värikylläinen juhla

Värikylläinen kevätjuhla, joka ei jätä ketään pettymään. Aloita kuvioidulla liinalla ja täytä se väreillä, koristeilla ja iloisella tunnelmalla. Suuri kukkakimppu täynnä pääsiäiskoristeita, kuten pieniä pääsiäismunia, korostaa tunnelmaa entisestään.

Maanläheiset sävyt

Eikö värien runsaus ole sinun juttusi? Silloin ehkä tämän kauden rauhallinen väripaletti on enemmän makusi mukainen? Kokeile yhdistellä rauhallisia sävyjä, jotka kulkevat sävy sävyyn, ja lisää kattaukseen yksinkertaisia pääsiäiskoristeita, kuten pajunkissoja tai tyylikäs munapesä keskelle pöytää.

Rustiikkista lämpöä


Rustiikkiset ja värikkäät keraamiset astiat sekä ainutlaatuiset ja ovelat yksityiskohdat luovat lämpimän ja melkein pohjoisitalialaisen tunnelman. Sekoita raskaampaa posliinia kevyempään ja perinteisempään posliiniin, ja lisää kattaukseen uniikkeja yksityiskohtia ja ihania kevätkukkia, niin saat täydellisen kokonaisuuden!