/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pääsiäiskoristeiden aika

Pääsiäiskoristeiden aika
Pääsiäiskoristeiden aika
Tänä vuonna haaveilemme pääsiäiskoristeista, jotka tuovat raikkaan tuulahduksen kevättä kotiin! Koristelemme värikkäillä pastelliväreillä ja hauskoilla yksityiskohdilla, luodaksemme sisustukseen eloisaa ilmettä. Pääsiäiskoristeluun löytyy tietenkin myös tilaa rauhallisille luonnonmateriaaleille ja lämpimille sävyille. Riippumatta siitä, mitä suosit, toivomme, että löydät sinun mieleen sopivat pääsiäiskoristeet meiltä Cerveralta.

Pääsiäiskoristeet pajunoksille

Pimeän talven jälkeen olemme todella innoissamme saadaksemme toivottaa kevään tervetulleeksi harmonisilla väreillä ja humoristisilla koristeilla, jotka hengittävät elämänhalua ja iloa. Kutsu kevät kotiisi pajunoksilla, joita voit koristella värikkäillä ja hauskoilla pääsiäiskoristeilla! Voit myös rohkeasti poiketa perinteisistä pajunoksista ja koristella esimerkiksi kauniita magnolian oksia tai kirsikkapuun oksia.

Pääsiäiskoristeet kodin joka huoneeseen

Pääsiäisenä 2023 emme pelkää värikkäitä koristeita, tai värikkäiden maalaismaisten ja luonnollisempien elementtien yhdistelyä. Riippumatta siitä, minkä värimaailman valitset, on pääsiäinen loistava tilaisuus toivottaa kevät tervetulleeksi hauskoilla yksityiskohdilla, yllättävillä kuvioilla ja pirteillä väreillä, jotka lisäävät kotiisi iloa ja tunnelmaa.