/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tuotteet pääsiäisen ruoanlaittoon


Onnistu pääsiäisruoan kanssa - 6 vinkkiä ja herkullisia reseptejä
Tuotteet pääsiäisen ruoanlaittoon
Tuotteet pääsiäisen ruoanlaittoon
Pian on taas kauan odotetun pääsiäisen aika! Kutsumme läheiset kevätillalliselle, jolloin nautimme kevään maukkaista primööreistä ja tarjoamme illan päätteeksi kunnon sokeripommin jälkiruoaksi. Muutaman yksinkertaisen tempun avulla teet pääsiäisen vietosta mutkattoman ja maistuvan, jotta kerkeät myös nauttia kevätauringosta, pääsiäisherkuista ja läheistesi seurasta. Hyvää Pääsiäistä!

6 vinkkiä, joilla onnistut pääsiäisruoan kanssa

  • Keväällä 2024 haluamme keittiötehtävien sujuvan todella nopeasti - myös isojen juhlaillallisten valmistuksessa. Sijoita ylelliseen leikkuulautaan, josta tulee upea lisä pääsiäispöytään. Siinä tarjoilet esimerkiksi leivonnaisia, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, sekä runsaasti juustoja, keksejä ja muita herkkuja, joista pidät!
  • Jatkamme teemalla mutkattomat ja maistuvat herkut. Airfryer on upea keksintö, joka on pelastanut monet illalliset kiireisessä arjessa. Miksi et valmista pääsiäisen herkkuja ilmafriteerauskeittimessä? Airfryer :issä voit valmistaa niin tuoreet kevään primöörit ja mehevät lihat, kuin herkulliset jälkiruoat!
  • Lammas ja karitsa kruunaavat monen pääsiäispöydän. Miksi et keitä pääsiäislammasta sous vide :llä? Minimaalinen vaiva, minimaalinen tiski ja täydellinen lopputulos!
  • Jätä munanpuolikkaiden ja täytteiden kanssa tappeleminen väliin ja kokeile paistaa kananmunat uunissa vihreiden salaatinlehtien kanssa. Laita salaatinlehdet uunivuokaan ja ripottele päälle hieman oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Riko munat salaatin päälle ja aseta uuniin, kunnes kananmunat ovat kypsiä - valmista!
  • Värjää kananmunat luonnollisesti - go organic! Tiesitkö, että saat kananmuniin helposti kauniin ja luonnollisen värisen pinnan keittämällä ne yhdessä sipulin kuoren, punakaalin tai voikukkien kanssa. Kokeile mielellään myös munanvalkuaisten värjäystä!
  • Haluatko tehdä vaikutuksen vieraisiin? Valmista oma silli pääsiäispöytään! Oman sillin valmistaminen on nopeaa ja helppoa, ja se voidaan myös valmistaa hyvissä ajoin ennen pääsiäistä.

Tuotteet pääsiäisen leivontaan

Mitä tarjota aterian päätteeksi? Löytyykö tämän vuoden pääsiäispöydästä mämmiä, pashaa vai jotain uutta? Riippumatta siitä, tarjoatko yksinkertaisen mutta maukkaan kääretortun, edistyneen jälkiruokabuffetin tai vaikkapa uskaltaudut valmistamaan omaa pääsiäiskarkkia - Cerveralta löydät kaiken tarvitsemasi kevään suurimpaan juhlaan! Inspiroidu myös kaikista meidän herkullisista jälkiruokaresepteistä!