/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä
Ystävänpäivä
Ystävänpäivä on taas nurkan takana! ♥ Nyt on oiva mahdollisuus arvostaa ystävää tai rakasta pienellä rakkauden teolla. Yllätä ystävä herkullisella illallisella, kauniilla lahjalla tai kutsu hänet kokkailemaan keittiöön kanssasi.
Täältä löydät meidän parhaimmat vinkit ja lahjaideat ystävänpäivän juhlistamiseen rakkaimpiesi kanssa.

Anna lahja sydänystävälle

Onko mitään mukavampaa kuin antaa ystävänpäivälahja jollekulle, jota rakastat ja arvostat? Ajatus on aina tärkein, joten ystävänpäivälahjan ei tarvitse olla kallis tai suuri. Meiltä Cerveralta löydät lahjat kaikkiin tilaisuuksiin, myös ystävänpäiväksi.
Ketä aiot hemmotella tänä ystävänpäivänä? Etsitkö ystävänpäivälahjaa intohimoiselle ruoanlaittajalle, viinintuntijalle tai sisustuksen ystävälle? Meiltä löydät lahjat kaikille!
Tips till Alla hjärtans dag

Valmista romanttinen illallinen

❥ Sanotaan, että tie sydämeen käy vatsan kautta! Kotitekoista illallista arvostavat monet. Sytytä kynttilät, laita rauhoittava musiikki soimaan taustalle ja tarjoa herkullinen ateria!
❥ Laita mielellään rakkautta yksityiskohtiin! Aseta aikaa pöydän kattaukseen ja illallismenun suunnitteluun, sillä sitä arvostetaan enemmän kuin mitä tarjoilet.
❥ Erittäin romanttinen jälkiruoka, ja yksi kaikkien aikojen suosituimmista resepteistämme on sydämenmuotoinen ystävänpäivä-pannacotta, jonka löydät täältä: Maailman romanttisin pannacotta
❥ Tee illasta hauska! Tarjoile esimerkiksi fonduea tai raclettea.
❥ Kokeile valmistaa omatekoista pastaa - yllättävän helppoa ja uskomattoman maukasta!
Tips till Alla hjärtans dag

Kukkakimppu on tuhannen sanan arvoinen

Kaikista tavallisin ystävänpäivälahja on kuitenkin oltava kaunis ja runsas kukkakimppu. Esimerkiksi tulppaanit yhdessä eukalyptuksen ja neilikoiden kanssa kohottaa taatusti ystävän tai kumppanin mielialaa. Sama koskee kaunista ruusukimppua! Vinkki: Käytä tilaisuus hyväksesi ja anna samalla lahjaksi kaunis maljakko, johon lahjansaaja voi asettaa kukkansa!
Finns i lager
Varumärke

    B

  • R

Kategori
Material
Färg
Pris
0 tuotteita