/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Leipäveitset

Ihanat ja kätevät leipäveitset aamiaiselle sekä väli - ja iltapalalle. Tai ihan milloin vaan! Leikkaa leipää juuri siihen tarkoitetulla veitsellä. Näin leipä pitää muotonsa ja leivänmurujen määrä vähentyy.
Leipäveitset
Leipäveitset
Finns i lager
Varumärke

    B

Kategori
Material
Färg
Pris
62 tuotteita
Näyttää 40 / 62 tuotetta

Leipäveitset

Meiltä Cerveralta löydät useita erimallisia leipäveitsiä. Valitse leipäveitsi suosikkiveitsisarjasta tai löydä uusi veitsisarja.
Leipäveitsellä on helppo viipaloida leipää. Leipäveitselle on ominaista sahalaitainen terä ja sillä voit kätevästi leikata sekä ruisleipää että vaaleata leipää. Kuohkeaa ja rapea- tai kovakuorista. Leipäveitsen terä on usein 20-25 cm. Tämä tarkoittaa, että se on yksi keittiölaatikon tai veitsitukin suurimmista veitsistä. Se on kuitenkin suhteellisen kapea verrattuna moniin samanpituisiin veitsiin. Leipäveistä pidetään yleensä yhtenä tärkeimmistä veitsistä, koska sitä ilman on vaikea olla.

Mitä leipäveitsellä voi leikata?

Leipäveitsen erikoisuus on leivän viipalointi, mutta voit leikata myös kovakuorisia hedelmiä ja vihanneksia, kuten tomaatteja. Se sopii myös, jos aiot leikata kypsennetyn lihan ohuiksi viipaleiksi eli trancheerata.
Osassa veitsiä on myös vasen teroituskulma. Se tarkoittaa, että veitset sopivat vasenkätisille. Monet leipäveitset ovat saatavilla sekä oikealla että vasemmalla teroituskulmalla.

Hapanleipä vai vaalea leipä?

Hapanleivällä on usein kova pinta ja se vaatii hieman voimaa leikkaamiseen. Vaalea leipä sen sijaan on pehmeää ja vaatii kevyttä kättä viipaloinnissa. Leipäveitsi on yleensä toimiva leikkaamaan erilaisten leivän kuorien läpi. Tärkeintä on, että veitsi on sahalaitainen ja terävä, kun aiot leikata leipää. Älä unohda huoltaa leipäveitsiäsi hiomakivellä ja veitsenteroittimella, jotta ne säilyttävät terävyyden.

Leipäveitsi puukahvalla

Leipäveitsen kahvat voivat olla valmistettu eri materiaaleista, esimerkiksi puusta, muovista tai ruostumattomasta teräksestä. Se, mistä kahvasta pidät, osittain makuasia ulkonäön ja veitsen pitelemisen suhteen. Tärkeää on myös miettiä, haluatko pestä leipäveitsen astianpesukoneessa vai et. Veitsiä puisella kahvalla ei voi pestä astianpesukoneessa. Leipäveitsen käyttö on tavallista ja helppoa. Sen vuoksi monien mielestä veitsen peseminen käsin ei ole hankalaa.

Victorinox leipäveitsi

Sveitsin armeijan veitsiä pitkään kehittänyt yritys keskittyy myös kestävien keittiöveitsien valmistukseen. Victorinox on kehittänyt useita erilaisia ​​veitsisarjoja, mukaan lukien Swiss Classic, Swiss Modern, Grand Maitre ja Ruusupuu - Rosewood. Kaikista näistä sarjoista löydät yhden tai useamman leipäveitsen.