/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vuoat & Muotit

On aika alkaa sekoittamaan taikinaa. Nyt leivotaan! Meiltä löydät erikoiset ja eriväriset leivontavuoat, jotka ovat valmistettu eri materiaaleista. Voit leipoa kakkuja, muffinsseja, leipää ja lähes mitä vaan. Vuokien puhdistus on myös yksinkertaista ja helppoa. Tee leivonnasta hauskaa!
Vuoat & Muotit
Vuoat & Muotit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
427 tuotteita
Näyttää 40 / 427 tuotetta

Leivontavuoat

Kakun, leivän ja muiden leivonnaisten leipominen on monelle rentouttavaa tai harrastus. Moni kokee leivonnan hieman omanlaisena käsityönä ja pisteenä iin päälle tulee ihanan vastaleivotun leivän, kakun tai kanelipullien tuoksu sekä tarjoaminen. Leivontaan tarvitaan kuitenkin erilaisia ​​leivontavälineitä ja täältä löydät kaikki leivontavuoat. Tarjoamme useista eri materiaaleista valmistettuja leivontavuokia.
Meillä on silikonista, alumiinista ja tarttumattomasta non stick -materiaalista valmistetut leivontavuoat. Löytyy irtopohjavuoat, kuivakakkuvuoat, piirakkavuoat, leipävuoat, suklaavuoat, muffinssivuoat ja kakkurenkaita. Voit valita useita eri kokoja ja kuvioita. Jos pidät leipomisesta ja olet löytänyt sen oikean. Tilaa rohkeasti suosikkileivontavuokasi jo tänään!

Eri materiaalit ja koot

Alumiini
Silikoni
Tarttumaton non stick-materiaali
Klassiset alumiinivuoat paistavat kakun tasaisesti sekä kauniisti ja niitä on saatavana eri kokoja ja malleja. Se on melkein taikuutta, kun paistat kakun klassisessa sokerikakkuvuoassa, otat sen uunista, käännät ylösalaisin ja sieltä tulee kauniin kuviollinen kakku. Täydellinen, kun haluat tehdä vaikutuksen vieraaseesi! Parhaan tuloksen saavuttamiseksi alumiinivuoka tulee voidella ja laittaa pieni määrä korppujauhoja ennen taikinan kaatamista vuokaan.
Silikoniset leivontavuoat ovat käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä. Ne kestävät sekä pakastimen että uunin. Tarttumattomasta non stick -materiaalista valmistettu vuoka helpottaa leivän tai kakun irtoamista reunoista.
Leivontavuokia on saatavana myös eri malleina ja kokoisina. Leipää leivottaessa kannattaa valita pitkänomainen leipävuoka. Muffinseille ja cupcakeille löytyy erilaisia ​​muffinsivuokia eri kokoisina. Kakuille löydät esimerkiksi irtopohjavuokia, kakkuvuokia ja kakkurenkaita. Pyöreässä irtopohjavuoassa on kahva ulkopuolella, jotta voit helposti poistaa reunan ennen tarjoilua.
Irtopohjavuoat sopivat täydellisesti kakkujen leivontaan. Niitä löydät erikokoisina. Käytä irtopohjarengasta kakkuihin, jälkiruokiin ja piirakoihin, jotta ne näyttävät todella hyviltä. Täältä löydät tietysti myös piirakkavuokia sekä niin isoja kuin pieniä annosvuokia. Täytesuklaata eli praliini nimisiä konvehteja rakastavalle, suosittelemme myös suklaamuottejamme. Sinusta voi yksinkertaisesti tulla ammattimainen kotikondiittori!

Leivontavuoat jokaiseen hetkeen

Leipominen on hauskaa sekä yksin että koko perheen tai ystävien kanssa. Yksin leivottaessa se voi olla rentouttava hetki keittiössä ja jos leivot lasten kanssa, voit luottaa koko ajan täyteen vauhtiin ja varmasti moniin erittäin luoviin leivontaehdotuksiin. Hanki kotiisi useita erilaisia ​​leivontavuokia eri tilanteisiin. Juuri erikokoisilla ja -mallisilla leivontavuoilla saat kakkuihin ja leivonnaisiin saat erilaisia muotoja.
Pyöreä leivontavuoka voi olla kätevä, vaikka jalkapallokakulle. Sydämenmuotoinen leivontavuoka sopii erinomaisesti käytettäväksi ystävänpäivänä tai häissä ja kaunis sokerikakkuvuoka joulun pehmeälle kuivakakulle, jossa on kaunis kuorute. Meiltä löydät laadukkaita tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Nordic Ware, Exxent, MasterClass, Pyrex ja Blombergs.