/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Leipävuoat

Leipävuoka on käytännöllinen leivän leipomiseen ja voit itse valita leivän muodon. Näin maku ja muoto ovat juuri sellaiset kuin sinä haluat. Leipävuoat jokaiseen keittiöön ja ehkä myös kesämökillesi.
Finns i lager
Varumärke

    B

  • E

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
206 tuotteita
Näyttää 40 / 206 tuotetta

Leipävuoat

Rakastatko leivän leipomista? Tai ehkä olet päättänyt ryhtyä leipuriksi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä Cerveralta löydät hyödyllisiä leivontavälineitä, kun on aika leipoa leipää. Tottakai yhdet tärkeimmistä ovat leipävuoat. Niillä voit seurata ja kontrolloida sekä leivän kohotuksen että paistamisen aikana. Paista erilaisia leipiä ja limppuja kätevissä leipävuoissamme.

Leipävuoka tai kohotuskori kohotukseen

Leipävuoka sopii todella hyvin ohuille taikinoille ja ruisleipätaikinoille. Vuoassa leipä saa kunnollisen tuen ja siksi se on joidenkin mielestä hieman helpompaa kohottaa se leipävuoassa kuin kohotuskorissa. Jos kohotat leivän suoraan leipävuoassa kohotuskorin sijaan, voi tulla pienempiä reikiä, jos teet hapanleipää. Jos annat taikinan kohota leipävuoassa, siihen tulee myös säännöllisempiä reikiä, joita kutsutaan myös muruiksi. Tämä koskee sitä, mistä pidät. Miksi ei vaihdella leipävuoan ja kohotuskorin välillä?

Miksi leipävuokaa kannattaa käyttää?

Leipävuoat voi helpottavat leivontaa monella tapaa:
• Leivän paistaminen on helpompaa vuoassa. Taikina pysyy paikallaan ja leipä kohoaa ylöspäin.
• Jos leivotaan useita leipiä kerrallaan, ne eivät kohoa kiinni toisiinsa, kun taikina laitetaan leipävuokiin. Jos useat leivät kohoavat kiinni toisiinsa, taikinan pintakerros tuhoutuu, jolloin leipä ei kohoa niin paljon kuin voisi.
• Voit paistaa enemmän leipiä kerrallaan, jos ne paistetaan leipävuoassa, sillä leipävuoka vie vähemmän tilaa uunissa.

Useita leipävuokia

Leipävuoalla leipomisen etuna on, että voit leipoa enemmän leipää kerrallaan. Leivät voidaan kohottaa vierekkäin omissa leipävuoissaan ja paistaa vierekkäin uunissa ilman että ne kohoaisivat toisiinsa kiinni. Ehkä muutaman leipävuoan hankkiminen on kannattavaa.

Leipävuoat ja reiät

Leipävuoka, jossa on pieniä reikiä, on täydellinen sinulle, joka haluat leivän pinnan paistuvan tasaisesti. Pinnasta tulee rapeampi, jos vuoassa on pieniä reikiä. Vältät myös riskin, että pohja ei kohoa kunnolla. Toisin sanoen reiät tekevät siitä paljon helpompaa. Sopii yhtä hyvin, jos aiot leipoa piirakkaa tai leipää.

Iso vai pieni

Erikokoiset leipävuoat löytävät valikoimastamme. Valitse sinulle parhaiten sopiva koko. Haluatko leipoa isomman vai hieman pienemmän leivän? Voit leipoa kaikenlaisia ​​leipiä yhdessä leipävuoassa. Voit esimerkiksi valmistaa piimäleipää, johon tulee banaania ja saksanpähkinöitä. Kätevää, koska sitä ei tarvitse kohottaa. Tai maistuisiko ehkä punajuurileipä saksanpähkinöillä.

Materiaali

Meillä on useista eri materiaaleista valmistetut leipävuoat. Jokaisella materiaalilla on etunsa. Etsitpä sitten leipävuokaa, joka on valmistettu tarttumattomalla non stick -pinnoitteella, hiiliteräksellä, silikonilla tai valuraudalla, löydät sen laajasta valikoimastamme. Leipä irtoaa helposti leipävuoasta, jossa on tarttumaton non stick -pinnoite.

Tuotemerkit

Meiltä löydät leipävuoat tuotemerkeiltä Le Creuset, MasterClass, Pyrex, Lodge ja Blomsterbergs.