/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kutsu kesäillalliselle

Kesä tarkoittaa vapaa-aikaa ja jokainen ilta on juhlimisen arvoinen! Kutsu läheiset ja rakkaat kylään, jotta ette menetä yhtäkään kesähetkeä yhdessä!
Kutsu kesäillalliselle
Kutsu kesäillalliselle
Kesä on täydessä käynnissä, sinulla on loma ja sää on täydellinen. Ehkä olet jättänyt kaupungin kiireet taaksesi ja nautit laatuaikaa mökillä ystäviesi ja perheesi kanssa. Vietät pitkiä kesäiltoja järjestämällä nyyttäreitä ja nostat maljan kesälle. Ehkä olet käynnistänyt grillin ja tarjoilet herkullista grilliruokaa.
Kesä voi toki olla yhtä yksinkertaista takapihan terassilla kuin mökillä! Päästä irti stressistä ja kattaa pöytä sillä mitä kaapeista löydät. Tärkeintä on, että nautit lomasta ja laatuajasta läheistesi kanssa!

5 vinkkiä onnistuneeseen nyyttikesti -iltaan

Nyyttäreiden järjestäminen on aliarvostettua. Muistatko milloin itse olit viimeksi nyyttikesteissä? Tässä tulee 5 vinkkiä onnistuneeseen nyyttikesti -iltaan!
1. Mitä enemmän, sitä hauskempaa. Mitä useamman kutsut nyyttikesteille, sitä enemmän herkkuja pöydällä on tarjolla. Nyyttärit sopivat täydellisesti, jos haluat kutsua kesämökin naapurit kylään nauttimaan kesästä, mutta et jaksa valmistautua päiväkausia ruoanlaittoon.
2. Ruoasta tulee yksi illan keskustelunaiheista! Nyyttikestit ovat täydellinen tilaisuus ystävystyä. Jokainen tuo oman osuutensa ja esittelee sen muille. Se käynnistää luonnostaan luovia keskusteluja ruoasta - ja kukapa ei tykkää puhua ruoasta!
3. Yhden henkilön ei tarvitse maksaa kaikkea. Kutsuessasi ihmisiä nyyttikesteille mahdollistat monien tapaamisen samanaikaisesti ja jaatte kustannukset kaikkien kesken.
4. Synkronoi! Varmista, että keskustelette etukäteen siitä, kuka tuo mitäkin. Voit esimerkiksi luoda WhatsApp-ryhmän ja sopia yhdessä kuka tuo ruokaa, jälkiruokaa ja juomia.
5. Ota nyyttäreiltä mukaan hävikkiruokaa. Nyyttikestien jälkeen jää yleensä paljon ruokaa yli. Jakakaa ruokahävikki niin, että jokainen saa mukaansa oman eväsrasian juhlista - täydellistä seuraavan päivän lounaaksi!

Grillikausi

Kesällä tuntuu joskus siltä, että joka päivä on grillipäivä - ja syystäkin! Kesä on lyhyt, samoin grillikausi, joten on tärkeää hyödyntää kaikki tilaisuudet saadaksesi nauttia grilliruoasta. Meillä Cerveralla on kaikki tarvitsemasi tuotteet onnistuneeseen grillikesään - meiltä löydät grillit, grillausvälineet ja paljon muuta ulkokeittiöön. Tutustu valikoimaamme ja löydä Inspiraatiota ulkokeittiöön ja kesän kaikkiin grillihetkiin!

Kauniita janon sammuttajia

Nestetasapainon ylläpitäminen on välttämätöntä kesällä! Varaudu helteisiin ja varmista, että vieraillesi tarjotaan runsaasti juomaa. Kotoa kannattaa löytyä muun muassa suuria kannuja, erilaisia laseja, jäämuotteja ja tyylikkäitä baaritarvikkeita, jotka varmistavat, että kehon nestetasapaino pysyy kunnossa. Jos sinulla on paljon vieraita, voit valmistaa yksinkertaisen sangrian tai boolin, joita tarjoilet kauniissa karahveissa. Voit näiden lisäksi myös tarjoilla vieraillesi jännittäviä drinkkejä, täynnä jäähileitä ja koristella ne kukilla tai hedelmillä.

Luo trendikkäitä drinkkejä - 5 vinkkiä

Oletko sinäkin nähnyt kaikki upean näköiset drinkit, jotka leviävät sosiaalisessa mediassa? Niiden luominen on helpompaa kuin luuletkaan. Tässä tulee 5 vinkkiä trendikkäiden (ja kuvauksellisten!) kesäjuomien luomiseen:
1. Yllätä vieraasi omatekoisella drinkillä. Tarjoile se esimerkiksi erikoisella koristelulla tai yllättävällä makuyhdistelmällä.
2. Yksinkertainen temppu, joka vie kaikki juomat uudelle tasolle, on panostaa jäähän. Suuret jääpalat ovat välttämättömiä - samoin kuin pyöreät jääpalat, jotka todella antavat drinkille ylellisen tunteen. Jäädytä jäihin syötäviä kukkia, hedelmiä, marjoja tai muuta hauskaa, kuten karkkeja.
3. Sininen väri on tällä hetkellä erittäin trendikäs drinkeissä. Siniset drinkit tekivät paluun, kun useat arvostetut muotitalot tarjoilivat smurffinsinisiä juomia näytösten jälkeen muotiviikkojen aikana.
4. Koristele juomasi muulla kuin sitruunalla ja limetillä. Kaikki hedelmät ja monet vihannekset(!) ovat erittäin kauniita koristeita juomiin. Aseta ne lasin reunaan tai juoman sekaan. Myös tuoreet kukat ovat erittäin kauniita drinkki-koristeeksi. Vinkki: Kieputa kukkia korkean lasin jalan ympärille, siinäpä kunnon kesätunnelmaa!
5. Valmista syötäviä drinkkejä! Jäädytä drinkki, esimerkiksi Gin Tonic jääpuikkoon ja tarjoile! Valmistamiseen voit käyttää lasten mehujäämuotteja.