/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kesäinen aamiainen

Aloita päivä hemmottelemalla itseäsi
Kesäinen aamiainen
Kesäinen aamiainen
Kesäinen aamiainen mökillä tai laiturilla on ihana tapa aloittaa päiväsi ja nauttia lämpimästä säästä ja muista kesän ihanuuksista. Kun auringonsäteet hyväilevät ihoa ja tuoreen kahvin tuoksu täyttää ilman, on helppo herätä eloon ja kerätä energiaa.

Kesäinen aamiainen - parhaat vinkkimme!

  • Lomalla meillä on yhtäkkiä paljon enemmän aikaa. Miksi et käytä tilaisuutta hyväksi ja leivo omaa leipää aamiaiseksi? Kotitekoinen leipä kruunaa taatusti aamiaiskokemuksen.
  • Tarjoile aamiaispöydässä mielellään tuoreita hedelmiä ja marjoja. Kesällä löytyy runsaasti tuoreita herkkuja, kuten mansikoita, kirsikoita, herukoita ja paljon muuta.
  • Valmista terveellistä tuoremehua oman maun mukaan. Valmistamalla mehua itse voit kokeilla yllättäviä yhdistelmiä, joten yhdistä rohkeasti hedelmiä ja kasviksia. Kuvittele esimerkiksi virkistävää seljanmarja- tai raparperimehua!
  • Valmistaudu pitkään aamiaishetkeen. Varustaudu hyvällä kirjalla tai lehdellä, jota luet kannesta kanteen samalla kun kuulet taustalla aaltojen rentouttavan liikkeen.
  • Sovita aamiaiskattaus ympäristöön! Voit esimerkiksi yhdistää kattauksen kauniisiin veden sävyihin, tai lisätä jännittäviä vintage-tuotteita luodaksesi vielä ainutlaatuisemman kattauksen.