Siirry pääsisältöön

Miyabi Koya 4000FC Gyutoh kokkiveitsi 20 cm yhdistää japanilaisen tarkkuuden ja saksalaisen terästeknologian yhteen monipuoliseen keittiövälineeseen. Veitsen terä on valmistettu FC61-mikrokarbiditeräksestä ja karkaistu noin 61 HRC kovuuteen FRIODUR®-menetelmällä. Honbazuke-hionta 19° kulmassa takaa erinomaisen terävyyden ja hallinnan.

Gyutoh on japanilainen vastine klassiselle kokkiveitselle – ohuemmalla terällä ja hienosäädetyllä tasapainolla. 20 cm pitkä terä sopii erinomaisesti lihan, kalan ja vihannesten leikkaamiseen. Korkea teräprofiili antaa sormille tilaa ja mahdollistaa turvallisen ja tarkan työskentelyn.

Kahva on valmistettu pakkapuusta ja sen kahdeksankulmainen muotoilu istuu hyvin käteen – sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

• FC61-teräs – noin 61 HRC kovuus
• Honbazuke-hionta – 19° leikkuukulma
• Peilikiillotettu terä kaiverretulla logolla
• 20 cm terä – sopii monenlaisiin ruoanlaittotarpeisiin
• Ergonominen pakkapuuvarsi – japanilaistyylinen ote

Ammattimainen kokkiveitsi, joka tuo leikkuupöydällesi tarkkuutta, tasapainoa ja tyyliä.

Koya 4000FC Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Koya 4000FC Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Miyabi Koya 4000FC Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Koya 4000FC Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Koya 4000FC Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Koya 4000FC Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
194.00 €
Tilapäisesti loppu. Valvo tuotetta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun se on taas saatavilla!

Tuotekuvaus

Miyabi Koya 4000FC Gyutoh kokkiveitsi 20 cm yhdistää japanilaisen tarkkuuden ja saksalaisen terästeknologian yhteen monipuoliseen keittiövälineeseen. Veitsen terä on valmistettu FC61-mikrokarbiditeräksestä ja karkaistu noin 61 HRC kovuuteen FRIODUR®-menetelmällä. Honbazuke-hionta 19° kulmassa takaa erinomaisen terävyyden ja hallinnan.

Gyutoh on japanilainen vastine klassiselle kokkiveitselle – ohuemmalla terällä ja hienosäädetyllä tasapainolla. 20 cm pitkä terä sopii erinomaisesti lihan, kalan ja vihannesten leikkaamiseen. Korkea teräprofiili antaa sormille tilaa ja mahdollistaa turvallisen ja tarkan työskentelyn.

Kahva on valmistettu pakkapuusta ja sen kahdeksankulmainen muotoilu istuu hyvin käteen – sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

• FC61-teräs – noin 61 HRC kovuus
• Honbazuke-hionta – 19° leikkuukulma
• Peilikiillotettu terä kaiverretulla logolla
• 20 cm terä – sopii monenlaisiin ruoanlaittotarpeisiin
• Ergonominen pakkapuuvarsi – japanilaistyylinen ote

Ammattimainen kokkiveitsi, joka tuo leikkuupöydällesi tarkkuutta, tasapainoa ja tyyliä.

Yleisveitsi lihalle, vihanneksille ja kalalle

Hyvä tasapaino ja kevyt käsiteltävyys

61 HRC kovuus takaa pitkäkestoisen terävyyden

Tuotetiedot

Tuotenumero:
633828
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Koya 4000FC
Leveys:
1.9 cm
Pituus:
34.7 cm
Korkeus:
5.1 cm
Paino:
0.174 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Sopii induktioliesille:
Ei
Materiaalit:
Ruostumaton teräs 18/10
Kovuus:
61
Hiontakulma:
19°
Värispesifikaatio:
Puu
Handdisk rekommenderas:
Kyllä

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Tuotekuvaus

Miyabi Koya 4000FC Gyutoh kokkiveitsi 20 cm yhdistää japanilaisen tarkkuuden ja saksalaisen terästeknologian yhteen monipuoliseen keittiövälineeseen. Veitsen terä on valmistettu FC61-mikrokarbiditeräksestä ja karkaistu noin 61 HRC kovuuteen FRIODUR®-menetelmällä. Honbazuke-hionta 19° kulmassa takaa erinomaisen terävyyden ja hallinnan.

Gyutoh on japanilainen vastine klassiselle kokkiveitselle – ohuemmalla terällä ja hienosäädetyllä tasapainolla. 20 cm pitkä terä sopii erinomaisesti lihan, kalan ja vihannesten leikkaamiseen. Korkea teräprofiili antaa sormille tilaa ja mahdollistaa turvallisen ja tarkan työskentelyn.

Kahva on valmistettu pakkapuusta ja sen kahdeksankulmainen muotoilu istuu hyvin käteen – sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

• FC61-teräs – noin 61 HRC kovuus
• Honbazuke-hionta – 19° leikkuukulma
• Peilikiillotettu terä kaiverretulla logolla
• 20 cm terä – sopii monenlaisiin ruoanlaittotarpeisiin
• Ergonominen pakkapuuvarsi – japanilaistyylinen ote

Ammattimainen kokkiveitsi, joka tuo leikkuupöydällesi tarkkuutta, tasapainoa ja tyyliä.

Yleisveitsi lihalle, vihanneksille ja kalalle

Hyvä tasapaino ja kevyt käsiteltävyys

61 HRC kovuus takaa pitkäkestoisen terävyyden

Tuotetiedot

Tuotenumero:
633828
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Koya 4000FC
Leveys:
1.9 cm
Pituus:
34.7 cm
Korkeus:
5.1 cm
Paino:
0.174 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Sopii induktioliesille:
Ei
Materiaalit:
Ruostumaton teräs 18/10
Kovuus:
61
Hiontakulma:
19°
Värispesifikaatio:
Puu
Handdisk rekommenderas:
Kyllä

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani