/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kutsu ystäväsi äyriäisbuffettiin! Kata kaunis pöytä täynnä meren herkkuja - tuoreat katkaravut, mehukkaat simpukat ja vastakeitetyt ravut. Täältä löydät vinkit ja ideat täydellisen äyriäisbuffetin luomiseen. Anna itsesi inspiroitua ja kutsu vieraasi herkulliseen juhlaan, täynnä meren herkkuja!

Luo täydellinen äyriäisbuffet - 5 vinkkiä

1. Valitse tuoreat äyriäiset. Avain onnistuneeseen äyriäisbuffetiin on käyttää tuoreita, korkealaatuisia äyriäisiä. Osta luotettavalta kalakauppiaalta ja varmista, että katkaravut, ravut, simpukat ja osterit ovat todella tuoreita.
2. Luo monipuolinen buffet. Monipuolinen buffet helpottaa erilaisten makujen tyydyttämistä. Perinteisten katkarapujen ja rapujen lisäksi sisällytä buffetiin esimerkiksi hummeri ja sinisimpukat.
3. Tarjoile herkullisia lisukkeita. Täydennä äyriäiset valikoimalla lisukkeita, kuten tuoretta leipää, erilaisia aiolikastikkeita, majoneesia, sitruunalohkoja, tuoreita yrttejä ja piirakkaa.
4. Koristele tyylikkäästi. Luo kutsuva ja kesäinen tunnelma kukan muotoisilla lautasilla, kauniilla laseilla ja kangaslautasliinoilla. Käytä valkoista pöytäliinaa ja tuoreita poimittuja kukkia, jotta pöytään saadaan elegantti kosketus.
5. Muista juomat. Yhdistä äyriäiset huolella valittuihin juomiin. Kuiva valkoviini, samppanja tai raikas olut sopivat erinomaisesti useimmille äyriäisille. Niille, jotka suosivat alkoholittomia vaihtoehtoja on kylmä sitruunalimonadi hyvä valinta.

Kesätunnelmaa pöydän kattaukseen

Valitse kukan muotoiset lautaset ja luo kaunis kesäkattaus, joka täydentää kaikkia meren herkkuja. Yhdistä lautaset pellavaliinan ja samansävyisten servettien kanssa. Aseta niittykukkia lasimaljakoihin ja aseta ne ympäri pöytää levittämään ihanaa tuoksua. Täydennä kattaus sitruunoilla ja lasipurkeilla, jotka täytät hiekalla ja kynttilöillä. Kynttilälyhdyt luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman auringon laskiessa.