/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Juhlakattaus

Kattausvinkit kevään ja kesän juhliin
Juhlakattaus
Juhlakattaus
Meidän mielestä juhlapöydän kattaminen ei pidä olla monimutkaista tai aikaa vievää. Tyylikkäät ja juhlavat puitteet voidaan saada aikaan yksinkertaisin keinoin. Siksi olemme koonneet tälle sivulle tuotteeita, vinkkejä ja inspiraatiota kesäkauden juhliin!

Luo juhlatunnelmaa posliinilla

Posliinilla voit luoda mitä tahansa yhdistelmiä. Sekoita kuvioita ja värejä, jos haluat juhlavan pöydän, joka erottuu joukosta, tai pysy samankaltaisissa värisävyissä, jos haluat luoda harmonisemman tunnelman kattaukseen.

Epävarma siitä, mitä posliinia ostaa? Lue posliinista täällä.

Luo elävä kattaus erikokoisilla laseilla

Erilaisten lasien käyttö eri malleissa, rakenteissa ja värisävyissä luo elävän ja leikkisän kattauksen. Meiltä valikoimasta löytyy erilaiset viinilasit, olutlasit, vesilasit ja drinkkilasit, joten valitse mieltymystesi mukaan! Vain mielikuvituksesi asettaa rajat.

Aterimet kruunaavat juhlakattauksen

Kauniit aterimet kruunaavat juhlakattauksen ja antavat aterialle viimeisen taianomaisen silauksen. Hopeanväriset aterimet ovat kunnioitettavia, mutta jos haluat poiketa arkipäiväisestä ilmaisusta kattauksessa, valitse kultaiset tai ruusukultaiset aterimet. Ne antavat modernin ja ylellisen tunnelman.

Jos olet epävarma siitä, mitkä aterimet sinun tulisi valita? Lue meidän aterinoppaamme täällä.

Pöytäliina ja servetit nostavat juhlakattauksen uudelle tasolle

Sinä päätät pöytäliinan roolin kattauksessa. Haluatko sen ottavan vähän vai paljon tilaa juhlakattauksessa? Sinun on siksi mietittävä sekä kankaan väriä että materiaalia. Hieman paksumpi ja jäykempi materiaali antaa enemmän tunnusomaista ja raskaampaa ilmettä, kun taas ohuempi pöytäliina antaa tyylikkäämmän ja kevyemmän vaikutelman.

Elävöitä kattausta vielä enemmän lisäämällä pöytään paperiservetit tai kangasservetit. Valitse servetit sävy sävyyn astioiden kanssa tai elävöitä kattausta värikkäillä ja kuvioiduilla serveteillä.

Koristele helpoin keinoin

Halpa ja hyvä vinkki on koristella vuodenajan mukaan. Luonnosta löytyy esineitä, jotka ovat sekä kauniita että ainutlaatuisia, yksinkertaisia ja ilmaisuvoimaisia. Kerää esimerkiksi käpyjä, kukkia, vihanneksi tai hedelmiä. Käsinkirjoitetut paikkakortit antavat henkilökohtaisen kosketuksen juhlapöytään, ja elävät kynttilät nostavat tunnelman viihtyisälle tasolle.

Psst, jos kattaus on rento, myös tunnelma on sellainen!