Cerveran kahvikoulu
Perinteiset kahvinkeittimet
Kahvinkeitin on perinteisen suodatinkahvin synonyymi. Klassinen kahvinkeitin on varustettu suodatinsuppilolla, jolla kahvia valmistetaan uuttamalla. Suodatinsuppilo täytetään jauhetuilla kahvipavuilla ja kuuma vesi annetaan johdata kahvijauheen läpi. Kahvinkeitin pitää valmistuneen kahvin lämpimänä, jotta voit nauttia tuoreesta ja lämpimästä kahvista monen tunnin ajan. Älä unohda sammuttaa keitintä käytön jälkeen!
Espressokoneet
Kapselikoneet
Kapselikoneet ovat viime vuosien aikana nousseet erityiseen suosioon. Vahva espresso, miedompi lungo tai vaikkapa lämmin kaakao. Kapselikoneella saat valmistettua kahvijuoman jokaiseen hetkeen. Kun koneeseen asetetaan kahvikapseli, kone lukee laserilla kapselin viivakoodin ja mukauttaa sitten keittämisen kapselin mukaan. Monissa koneissa on myös maidonvaahdotin, joten et enää tarvitse reissua lähimpään kahvilaan, vaan voit valmistaa suosikkikahvisi kotona!
Mutteripannut ja pressopannut
Mutteripannut ja pressopannut
Kahvimyllyt
Nosta kahvisi aivan uudelle tasolle jauhamalla omat kahvipavut. Kun jauhat kahvin itse kotona, saat esiin kahvin parhaat maut. Valitse mielellään kahvimylly, jolla voi säätää juuri sopivan jauhatusasteen. Esimerkiksi espresso valmistetaan parhaiten hienoksi jauhetuista pavuista, kun taas pressopannussa valmistettuun kahviin sopii parhaiten keskikarkea/karkea kahvi.