/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kulhot

Mikä onkaan ihanampaa kuin lounaskeiton tai juhlien alkuruokakeiton tarjoilu tyylikkäästä keittokulhosta. Ne sopivat myös tarjoilukulhoiksi. Eri materiaaleista ja väreistä valmistetut keittokulhot tuovat myös tyyliä kattaukseen. Löydä myös oma sipulikeittokulho. Ethän unohda kattilaa tai keittokauhaa!
Kulhot
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
1622 tuotteita
Näyttää 40 / 1622 tuotetta

Keittokulhot

Keitto on suosikkiruoka, joka sopii yhtä hyvin arkeen ja juhlaan. Hieman kevyempi keitto on hyvä alkupala tai valmista ravitsevampi keitto pääruoaksi. Olipa keitto tarkoitettu alku- tai pääruoaksi, se maistuu parhaiten kulhossa tai syvällä lautasella. Meillä on laaja valikoima keittoon soveltuvia keittokulhoja ja syviä keittolautasia.

Keittokulho vai keittolautanen

Valitsetko kuppimaisen keittokulhon vai keittolautasen, joka muistuttaa enemmän syvää ruokalautasta? Se on lähinnä makuasia. Jos tarjoilet kuumaa keittoa ja haluat sen pysyvän lämpimänä hieman kauemmin, kannattaa valita keittokulho. Jos haluat keiton jäähtyvän hieman nopeammin, keittolautanen on luultavasti oikea valinta sinulle.

Uuninkestävä keittokulho

Ehkä haluat valmistaa uunissa gratinoitavaa sipulikeittoa tai muuta keittoa? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua uuninkestäviin keittokulhoihin. Uuninkestävät keittokulhot sopivat myös, jos haluat pystyä lämmittämään keittokulhon uunissa ennen tarjoilua. Näin keitto pysyy pidempään lämpimänä, koska keittokulho on kuuma.

Väri

Meiltä löydät monia erivärisiä keittokulhoja. Laajasta keittokulhovalikoimastamme voit tarjota keiton sinisessä, harmaassa, vihreässä, keltaisessa, vaaleanpunaisessa, punaisessa, mustassa, turkoosissa tai valkoisessa keittokulhossa. Anna keittokulhon värin muodostaa tyylikäs kontrasti muiden värien kanssa tai hanki keittokulho, jonka väri sopii keiton kanssa.

Materiaali

Etsitpä sitten posliinista, kivitavarasta tai keramiikasta valmistettua keittiökulhoa, löydät sen meiltä. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa. Se on tietenkin makuasia mikä materiaali on mielestäsi hienoin. Käytännössä kaikki keittokulhomme voidaan pestä astianpesukoneessa ja niitä voidaan käyttää mikroaaltouunissa. Osan keittokulhoista voidaan laittaa myös uuniin.

Tarjoilu

Voit tarjoilla keiton keittokulhossa tai keittolautasella. Keitto syödään lusikalla eli hanki myös käytännölliset lusikat. Meiltä löydät niitä erikokoisina. Sekä isoja että pieniä. Leipä voi myös olla mukava tarjoilla keiton kanssa. Muista kattaa pieni lautanen tai asetti, jotta vältytään leivänmuruilta pöydällä.

Tuotemerkit

Tarjoa keitto suosikkimerkkisi keittokulholla tai keittolautasella. Keittokulhoja ja keittolautasia tuotemerkeiltä Bitz, Design House Stockholm, Ferm Living, Hay, Pillivuyt, PotteryJo, Rörstrand, Villroy & Boch ja Wedgewood.