/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tuo välimeri kattaukseen

Tuo välimeri kattaukseen
Tuo välimeri kattaukseen
Yksi kesän kauneimmista kattauksista on kuin postikortti Positano :sta - terveisiä ihanasta ja värikkäästä Välimerestä. Tuo välimeri kattaukseen - näin loihdit yhden kauden trendikkäimmistä kattauksista!

Luo Välimeren inspiroima kattaus - 6 vinkkiä!

1. Puu & tekstiilit

Valitse rustiikkinen puinen pöytä saadaksesi aidon välimerellisen tunnelman, jos haluat kattaukseen rustiikin ilmeen. Jos käytät pöytäliinaa, valitse valkoinen tai vaaleansininen pellava- tai puuvillaliina. Näin luot kattaukseen raikkaan ja puhtaan pohjan. Käytä runsaasti tekstiilejä. Lisää esimerkiksi kaitaliina keltaisilla yksityiskohdilla, kuten sitruuna- tai kukkakuvioilla. Yhdistä kaitaliina saman keltaisen sävyisten kangasservettien kanssa.

2. Käsinmaalattu keramiikka

Käytä valkoisia lautasia, joissa on pieniä käsinmaalattuja ja värikkäitä yksityiskohtia. Tällainen posliini on tyypillinen Välimeren alueelle. Yhdistele myös rohkeasti erimuotoisia astioita. Jos olet todella rohkea - käytä kokonaan kuviollisia lautasia. Valitse ruostumattomasta teräksestä tai bambusta valmistetut aterimet. Nämä antavat kattaukselle kodikkaamman tunnelman.

3. Juomalasit eri sävyissä

Aseta pöytään valkoviinilasit ja värikkäät vesilasit eri sinisen ja vihreän sävyissä, jotka muistuttavat kirkasta Välimeren vettä. Uskalla myös panostaa kuviollisiin laseihin, ehkä sitruunamotiiveilla. Tarjoile jäähdytettyä limoncelloa, valkoviiniä tai kotitekoista sitruunalimonadia jään kera!

4. Pöydän koristeet: kukat, sitrushedelmät ja yrtit

Mikä on kattaus ilman kukkia? Luo yksinkertaisia asetelmia valkoisista ja keltaisista kukista. Lisää kimppuun päivänkakkarat, auringonkukat ja sitruunapuun kukat, jotka asetat terrakottaruukkuun tai lasimaljakkoon. Levitä tuoreita sitruunoita, limejä ja appelsiineja pitkin pöytää saadaksesi todellisen välimerellisen tunnelman. Lisää oliivinoksia tai tuoreita yrttejä, kuten rosmariinia ja basilikaa lisävihreyttä ja tuoksua varten!

5. Persoonallinen kosketus kattaukseen

Auta vieraitasi löytämään paikkansa helposti käsin kirjoitettujen paikkakorttien avulla. Yllätä vieraat lisäkosketuksella: Kata pöytään pienet kulhot, joihin lorautat hieman oliiviöljyä ja balsamietikkaa. Näihin vieraasi voi kastaa leipänsä. Ripusta valosarjat ja pienet lyhdyt pöydän yläpuolelle, luodaksesi viihtyisän tunnelman, kun aurinko alkaa laskea. Lisää kattaukseen myös keltaiset tai messinkiset kynttilänjalat valkoisilla kynttilöillä.

6. Kata ruokapöytä ulos

Jos mahdollista, kata pöytä puutarhaan, tai veden lähelle jäljitelläksesi rannikkoympäristöä. Jos katat pöydän sisätiloissa, käytä sinisiä ja valkoisia tekstiilejä ja koristeita, jotka muistuttavat meren aaltoilevia sävyjä.