/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kesäkattaus merellisellä teemalla

Kesäkattaus merellisellä teemalla
Kesäkattaus merellisellä teemalla
Inspiroidu kesäkattauksestamme ja tutustu Stiernholmin uuteen kauniiseen Sandhamn -posliinisarjaan, joka julkaistaan sopivasti kesäkauden juhlien aikana. Täältä löydät kaiken, mitä rakastamme saaristokesän kanssa - kesäkattauksista koristeisiin ja mereä muistuttavaan posliiniin.

Juhlat saaristossa - 4 vinkkiä

Kesäinen saaristokattaus merellisellä teemalla ja raidallisella beigen sävyisellä posliinilla voi luoda rennon ja tyylipuhtaan tunnelman kesäjuhliin veden äärellä, esimerkiksi laiturilla. Tässä ovat meidän 5 parasta vinkkiämme täydellisen saaristokattauksen luomiseen:

1. Väripaletti

Värit ovat juhlasuunnittelussa A ja O. Keskity luonnollisiin ja merellisiin sävyihin. Beige ja valkoinen ovat kattauksen perusta, johon lisäät sinistä saadaksesi merellisen, mutta myös kesäisen tunnelman. Luonnonvärit ja orgaaniset materiaalit, kuten puu, juutti ja pellava antavat rustiikkisen kosketuksen, jota tässä kattauksessa haetaan.

2. Kattaus merellisellä teemalla

Lisää pöytään valkoinen, hiekanvärinen tai sininen pöytäliina korostaaksesi raidallista posliinia. Stiernholm Eline -sarjasta löydät sopivat pöytäliinat ja kaitaliinat. Vaihtoehtoisesti voit käyttää juutista tai karkeasta pellavasta valmistettua kaitaliinaa, saadaksesi rustiikkisemman ilmeen. Aseta lautaset merilevästä valmistetuille pöytätableteille. Yhdistä lautaset yksinkertaisten ja tyylikkäiden aterimien kanssa, joko ruostumattomat teräs aterimet, tai aterimet puukahvalla. Valitse pellavasta valmistetut lautasliinat, joko neutraalissa värissä, kuten beige, tai korostevärissä, kuten laivastonsininen. Sido ne narulla tai käytä puisia lautasliinarenkaita! Kata pöytään myös yksinkertaiset, kirkkaat lasit vettä ja viiniä varten. Tarjoile virkistäviä juomia kuten sitruunavettä, jääteetä tai viilentävää kesäboolia suurissa karahveissa.

3. Koristeet

Koristele pöytä luonnonkukilla tai yksinkertaisilla vihreillä lehdillä. Aseta kukat mielellään lasimaljakkoon. Pidä kattauksen ilme luonnollisena ja yksinkertaisena. Aseta simpukoita, meritähtiä ja muita meren elementtejä pöydälle saadaksesi selkeän merellisen tunnelman. Käytä metallisia kynttilänjalkoja tai lyhtyjä luodaksesi viihtyisän ja rennon tunnelman. Juhlavampaa kosketusta varten: Luo henkilökohtaiset paikkakortit, jotka kiinnität simpukoihin tai pieniin ajopuun oksiin.

4. Ruoka

Mikään ei sovi paremmin temaan kuin ruokalista täynnä mereneläviä, kuten äyriäisiä, kalaa ja muita meren herkkuja. Tuoreet raikkaat salaatit ja kauden vihannekset tuovat väriä ja raikkautta kattaukseen, ja viilentävät kuumana kesäpäivänä. Tarjoile vastaleivottua leipää ja voita rustiikkisissa koreissa, ja älä unohda päättää illallista todellisella kesäisellä jälkiruoalla – vaikkapa raparperipiirakka tai mansikkakakku!