Munakupit

Tyylikkäät munakupit sopivat jokaiseen aamiaispöytään. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat munakupit useilta eri tuotemerkeiltä. Värejä ja kuvioita kaikenlaisiin kattauksiin!
Munakupit
Munakupit
59 tuotteita
Näyttää 40 / 59 tuotetta

Munakupit

Munakuppi pitää munan paikallaan samalla kun se viimeistelee kattauksen ilmeen. Täydellinen aamiaismunan nauttimiseen. Meiltä löydät tyylikkäitä, kuviollisia ja hauskoja munakuppeja. Anna munakuppien sopia hienosti yhteen muiden astioiden kanssa tai anna niiden olla hyvin erilaisia muihin astioihin verrattuna. Näin voit luoda hienon kontrastin kattaukseen. Mistä munakupista pidät eniten? Meillä on useita erilaisia, sekä värin, materiaalin että muodon suhteen.

Munakupit Rörstrand

Rörstrand on suosittu tuotemerkki useiden suosittujen posliinisarjojen takana, mukaan lukien Mon Amie ja Swedish Grace.

Mon Amie munakupit

Mon Amie -munakupit ovat todella viehättäviä. Munakuppeja ihanan klassisella kuviolla on vaikea vastustaa. Mukava kattaa pöytä astiaston muiden osien kanssa. Mon Amie -astiaston on suunnitellut Marianne Westman 1940-luvulla ja kuviosta on tullut klassikko. Sinisiä kukkia valkoista taustaa vasten, on vaikea olla ihailematta. Sinivalkoiset munakupit täydentävät aamiaispöydän kattauksen.

Swedish Grace munakupit

Suositun Swedish Grace -astiaston on suunnitellut Louise Adelborg. Swedish Grace lanseerattiin valkoisena vuonna 1930. Siitä lähtien astiaston osille on annettu lisää värejä, joita on yhtä hyvä myös sekoittaa muiden värien kanssa. Posliini käy yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaan. Meiltä Cerveralta löydät astiaston munakupit väreissä Ros - Ruusu, Midnatt - Keskiyö, Sten - Kivi, Snö - Lumi, Äng - Niitty ja Is - Jää.

Ostindia munakupit

Klassisen Ostindia -astiaston munakupit sopivat erinomaisesti kattaukseen muiden Ostindia- astiaston, Ostindia Floris -astiaston tai muiden astiastojen osien kanssa. Ostindia -astiastosta on tullut todellinen klassikko. Valkoinen posliini sinisillä kukilla on saanut suuren arvostuksen. Ostindia kehitettiin 1930-luvulla ja Ostindia Floris on Charlotte Slotten ja Anna Lerinderin suunnittelema moderni jatko-osa.

Munakupit asetilla

Munakuppi asetilla tai pienellä vadilla on sekä tyylikäs että käytännöllinen. Asetille voit laittaa munankuoret. Katso esimerkiksi Iittala -tuotemerkin Raami -sarjan munakuppi.

Munakupit – eri materiaaleja ja värejä

Meiltä Cerveralta löydät munakuppeja, jotka on valmistettu useista eri materiaaleista. Materiaaleina ovat piikivi, lasi, keramiikka, savi, marmori, melamiini, muovi, posliini, ruostumaton teräs, kivitavara ja puu.
Meillä on laaja valikoima munakuppeja useissa eri väreissä. Valitse sininen, ruskea, harmaa, vihreä, keltainen, oranssi, vaaleanpunainen, musta, turkoosi ja valkoinen munakuppi. Löydä ihana väri ja luo tyylikäs kattaus aamiaispöytään!

Munakupit Cerveralla

Meiltä Cerveralta löydät munakupit monilta eri tuotemerkeiltä: Iittala, Arabia, Aida, Boda Nova, Bordallo Pinheiro, Broste Copenhagen, Georg Jensen, House Doctor, Koziol, Le Creuset, Nybro Crystal, Pilliuvyt, Rosti Mepal, Royal Copenhagen, Rörstrand, Serax, Spode, Table Top Stories, WMF ja monilta muilta.