/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vihannesveitset

Vihannesveitsi on pieni ja näppärä veitsi, joka sopii vihannesten, hedelmien ja juuresten pilkontaan. Löydä laadukkaat vihannesveitset Cerveralta ja pilko maukkaita vihanneksia kesäiseen salaattiin tai voileivän väliin. Paksuja paloja tai ihanan ohuita siivuja.
Vihannesveitset
Vihannesveitset
Saatavilla
Tuotemerkki

    T

Tuoteryhmä
Väri
Hinta
99 tuotteita
Näyttää 40 / 99 tuotetta

Vihannesveitset

Onko mitään herkullisempaa kuin rapeat vihannekset ja kasvikset? Laita ne wokkipannuun, salaattiin tai kattilaan. Niin kuin nimi jo sanoo, on vihannesveitsi hyvä keittiökaveri, jos aiot tehdä salaattia tai leikata vihanneksia. Laadukkaalla vihannesveitsellä on kasvis -ja vihannesruokien valmistaminen helpompaa.
fiskars veitsi fiskars vihannesveitsi tomaatit

Fiskars vihannesveitsi

Fiskars tarjoaa useita erilaisia ​​vihannesveitsiä. Cerveran valikoimasta löydät isot ja pienet vihannesveitset sekä muovisilla että puisilla kahvoilla. Valikoimassamme on myös vihannesveitsiä, joiden reunat on käsitelty LZR-EDGE-tekniikalla. Tämä tarkoittaa, että ne säilyttävät terävyyden jopa neljä kertaa pidempään kuin vihannesveitset, joita ei ole käsitelty tällä tekniikalla. Fiskarsin veitset on suunniteltu käytettäväksi joka päivä, vuodesta toiseen.
yaxell veitset japanilainen veitsi japanilainen keittiöveitsi vihannesveitsi

Japanilainen vihannesveitsi

Japanissa vihannesveistä kutsutaan nimellä Nakiri. Vihannesveitsi näyttää hieman hakkuri- tai lihaveitseltä. Veitsessä ei ole terävää kärkeä, vaan terä on suorakaiteen muotoinen. Vihannesveitsi on kätevä, jos haluat pilkkoa tai suikaloida nopeasti, esimerkiksi vihanneksia wokkipannuun. Veitsen muodon ansiosta, sillä on helppo leikata kätevästi juuri alaspäin leikkuulaudan päällä.
Meillä on muun muassa japanilaisia ​​vihannesveitsiä tuotemerkiltä KAI.
Jamie oliver keittiöveitset tomaattiveitsi kokkiveitsi vihannesveitsi leipäveitsi

Viisi perusveistä keittiössä:

Jos keittiöstäsi löytyy viisi hyvää veistä, on ruoanlaitto helpompaa. Yksi niistä veitsistä on vihannesveitsi.
• Kuorimaveitsi

Pidä huolta veitsistä

Älä unohda huolehtia vihannesveitsistäsi. Kun vihannesveitset huolletaan oikealla tavalla ja säilytetään oikeanlaisessa säilytystilassa, ne kestävät paljon pidempään. Meiltä löydät teroittimet, teroituskivet, hiomakivet ja teroituspuikot sekä erilaisia ​​tuotteita veitsien säilytykseen. Näin vihannesveitset pysyvät terävinä mahdollisimman pitkään. Veitsien säilyttäminen veitsitukissa tai veitsitelineessä on hyvä ja kätevä sekä veitselle että sinulle. Näin tiedät missä veitsesi on ovat ja vältyt riskiltä satuttaa itseäsi, jos etsit veitsiäsi täynnä olevasta keittiön vetolaatikosta.
victorinox veitset vihannesveitsi keittiö veitset vihannekset
global veitset global knives vihannesveitsi sienet