/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kapselikoneet

Kapselikoneella saat keitettyä hyvää kahvia joka kerta. Etsitkö Nespresso -konetta? Meiltä löydät modernit erimalliset kapselikoneet kaikille kahvinystävile.
Kapselikoneet
Kapselikoneet
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
28 tuotteita
Näyttää 28 / 28 tuotetta

Kapselikoneet

Kapselikoneissa on useita erilaisia ​​ominaisuuksia, mutta niille on yhteistä se, että laitat niihin kahvikapselin ja näin valmistat fantastisen makuista kahvia. Monissa kapselikoneissa on myös lisäominaisuuksia. Esimerkiksi maidonvaahdotin ja valmiit toiminnot. Mukauta keittäminen sen mukaan, mikä kapseli on asetettu paikoilleen. Kapselikoneella voit hemmotella itseäsi ihanalla kahvilla joka päivä ja useita kertoja päivässä. Kapselikeittimellä vältät kahvinkeittimeen jääneen kylmän kahvin rippeet.

Kapselikoneet ja kapselit

Kapselikoneella jokainen voi valmistaa ja nauttia suosikkikahvinsa, koska jokainen kupillinen kahvia valmistetaan omalla kapselilla. Mikset järjestäisi kahvinmaistajaisia kotona? Yllätä itsesi joka päivä uudella kapselilla ja maulla.

Kapselit Nespresso -kapselikoneeseen

Nespresso osaa kapselikoneet ja niiden valmistuksen. Riippumatta siitä, kuinka ja miten haluat juoda kahviasi, Nespresso -kapselikone vastaa tarpeisiisi.
Ehkä haluat aloittaa päiväsi espressolla ja lopettaa sen kaakaolla? Nyt voit tehdä juuri sen, sillä kahvikapseleiden lisäksi tarjolla on myös suklaa/kaakao -kapselit, joita voit ostaa Nespresso -kapselikoneeseesi.
Jos haluat ostaa Nespresso -kapselikoneen voit valita Nespresso Original tai Nespresso Vertuo, joissa on eri kahvitoimintoja. Löydät laajan valikoiman kapselikoneita sekä Nespresso Original että Nespresso Vertuo -sarjoista.
Nespresso Pixie on suosittu kone niille, jotka haluavat valmistaa espressoa. Kone vie vähän tilaa keittiötasolla ja valmistaa ihanaa kahvia alle puolessa minuutissa. Nespresso Pixie voi säilyttää kymmenen käytettyä kapselia keräilysäiliössä ennen kuin se täytyy tyhjentää.
Toinen Nespresson hyvin suunniteltu kone on Citz 2, jossa maku ja muotoilu yhdistyvät fantastisella tavalla.
nespresso kapselit nespresso vertuo kapselit nespresso capsules nespresso
nespresso citiz & milk nespresso kapselikeitin citiz milk nespresso
nespresso kahvikoneet nespresso lattissima nespresso koneet
nespresso vertuo nespresso vertuoplus nespresso kahvikoneet kahvi musta

Lisätoiminnot

Useimmissa kapselikoneissa on älykkäitä lisätoimintoja. Ennen kuin ostat koneen, voit miettiä, mitkä toiminnot ovat sinulle tärkeitä.

Kapselikone maidonvaahdottimella

Maidonvaahdottimella voit käyttää konetta latte- ja cappuccinokeittimenä.

Touch-kosketusnäyttö

Kosketusnäytön avulla on helppo valita haluamasi juoma. Valitse omasi useista esiasetetuista ohjelmista ja saat saman hyvän kahvin joka kerta yhdellä napin painalluksella.

Automaattinen sammutus

Monissa Nespresso -tuotemerkin koneissa on automaattinen sammutus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse miettiä, oletko muistanut sammuttaa kahvinkeittimen ennen kuin lähdet kotoa. Kahvinkeitin ei ylikuumene, eikä se kuluta turhaa sähköä.

Automaattinen puhdistus

Tietyt koneet puhdistuvat automaattisesti jokaisen käytön jälkeen. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy harvoin puhdistaa se manuaalisesti. Sinun ei tarvitse edes seurata sitä itse. Monet automaattipuhdistuksella varustetut koneet hälyttävät, kun on aika puhdistaa ja poistaa kalkkia.

Centrifusion-teknologia

Nespresso on kehittänyt teknologian, jossa kone lukee laserilla kapselin viivakoodin ja mukauttaa sitten keittämisen kapselin mukaan. Jokainen kapseli pyörii jopa 7000 kierrosta minuutissa ja näin jokainen kahvin aromi tulee esille. Nespresso -kapselikoneen ostaja voi olla varma, että hän saa kahvin fantastisella cremalla eli hienolla kahvivaahdolla. Se muodostuu pinnalle, kun kahvi on valmistettu oikein.