/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Juhli laskiaista 21/2!

Juhli laskiaista 21/2!
Juhli laskiaista 21/2!
Nyt on taas aika nauttia maukkaasta hernekeitosta, herkullisista laskiaispullista ja riehakkaasta pulkkamäestä - laskiainen on taas täällä!
Mutta miksi laskiaista vietetään? Laskiainen tulee vanhasta kristillisestä perinteestä ja se merkitsee pääsiäistä edeltävän paaston alkamista, jolloin syödään tavallista tuhdimmin. Ei siis ihme, että laskiaispullat sisältävät reilusti kaloreita! Paaston aikana oli oleellista jättää liharuoat ja herkut pois ruokavaliosta.
Vuosien aikana on kuitenkin kerennyt tapahtua paljon laskiaisherkkujen rintamalla. Olemme kokeneet useita trendikkäitä muunnoksia perinteisestä laskiaispullasta - listasta löytyy muun muassa nutella-laskiaispullat, laskiaiswrapit, laskiaiskääretortut, sekä useita versioita, jotka ehkä mielellään unohdamme - kuten makkarasta tehty laskiaispulla.
Tämän vuoden laskiaisen viettoon, joka on 21 helmikuuta (samana päivänä kuin kansainvälinen pannukakkupäivä!) olemme saaneet avuksi Dessert Arkivetin leivonta-ammattilaisen Cathrine Laurénin, joka neuvoo miten valmistat laskiaispullasta inspiroidun prinsessakakun ja perinteiset mini- laskiaispullat.