/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Jotta saat luotua ihmeitä keittiössä ja nauttia ruoanlaitosta, on tärkeää, että keittiöstäsi löytyy oikeat keittiövälineet. Me Cerveralla tarjoamme laajan valikoiman keittiövälineitä, paistinpannuja, kattiloita ja keittiötekstiilejä, jotka tekevät ruoanlaitosta iloisen kokemuksen!

Laadukkaat kattilat ovat tärkeä osa ruoanlaittoa

Panostaminen laadukkaisiin kattiloihin ja muihin keittiövälineisiin on avain kestävän keittiön rakentamiseen. Meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita kattiloita, jotka ovat suunniteltu kestämään kulutusta ja aikaa. Olipa tarpeen keittää pastaa päivittäin, valmistaa aamiaismunia tai luoda herkullisia keittoja, meillä on täydelliset kattilat tarpeisiisi.

Aikaa kestävät padat

Vankassa padassa voit valmistaa meheviä ja pitkään hautuvia pataruokia, rapeita leipiä ja sileitä keittoja. Jos pidät huolta padastasi, se pysyy mukanasi monien vuosien ajan ja voi myös mennä perintönä eteenpäin sukupolvelta sukupolvelle.

Paistinpannut

Paistinpannuja valmistetaan erikokoisina, useista eri materiaaleista ja useissa eri hintaluokissa. Niillä on siksi useita eri ominaisuuksia. Tulisiko valita pinnoitettu paistinpannu tai ehkäpä teräspannu? Meidän suuresta paistinpannu-oppaasta löydät vinkkejä ja tietoa eri paistinpannuista, joiden avulla saat päätettyä, mikä paistinpannu sopii parhaiten sinun liedelle ja suosikkiruoille!

Uunivuoat / Piirakkavuoat

Helposti valmistettavat uuniruoat ovat todellisia arjen sankareita, ne hoitavat usein itsensä uunissa ja minimoivat tiskin määrää. On toki tärkeää, että sinulla on oikeanlaiset vuoat eri tarkoituksiin. Meiltä löydät kaikenlaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Keittiöveitset

Riippumatta siitä, hienonnatko salottisipulin, fileoit lohen vai viipaloit leivän, teet siitä hauskempaa laadukkaalla veitsellä. Terävä veitsi, joka istuu mukavasti kädessä tekee keittiötöistä helppoa, kun taas tylsä ja epämukava veitsi tekee ruoanlaitosta todellista tuskaa. Meidän veitsi-oppaasta löydät yleisimmät keittiöveitset ja hyviä vinkkejä oikean veitsen valintaan!

Leikkuulaudat

Laadukas leikkuulauta on erittäin hyvä sijoitus keittiöön. Se pidentää veitsien käyttöikää, tekee ruoanlaitosta helpompaa ja näyttää tyylikkäältä keittiön työtasolla! Käytä mielellään puisia tai muovisia leikkuulautoja. Materiaalit, kuten marmori ja lasi ovat aivan liian kovia keittiöveitsille, joten ne pilaantuu helposti. Muoviset leikkuulaudat ovat käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön, koska ne ovat konepesun kestäviä. Jos omistat erivärisiä muovisia leikkuulautoja, on helppo käyttää niitä eri käyttötarkoituksiin.

Ruoanlaittovälineet

Keittiövälineet ovat ruoanlaiton Rolls-Royce. Oletko koskaan ajatellut, mitä eroa ruoanlaittokokemuksessa on, kun keittiöstäsi löytyy hyvät ruoanlaittovälineet? Kyseessä voi olla tukevat puukauhat, laadukkaat siivilät ja erikokoiset taikinakulhot, tai kenties erikoisvälineet, joita tarvitset edistynempiin ruoanlaittoprojekteihin.