/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tuotteet kevään ruoanlaittoon

Tuotteet kevään ruoanlaittoon
Tuotteet kevään ruoanlaittoon
Saako kevätkausi keittiössä sinutkin hehkumaan innostusta? Nyt on taas aika alkaa pitkien koti-illallisten ja luovien keittiöprojektien suunnittelu. Nyt kun monet meistä palaavat työpaikalle alkaa myös eväsrasioiden valmistelu. Hyvin varustettu keittiö, josta löytyy hyvät ruoanlaittovälineet, laadukkaat keitto- ja paistoastiat sekä erikoisemmat keittiövälineet on siksi erittäin tarpeellinen!
Keittiö on myös kodin kokoontumispaikka - kodin keskipiste ja sydän jossa vietetään aikaa. Anna mielellään hieman ylimääräistä rakkautta keittiön sisustukseen ja ruoanlaittovälineisiin nyt, kuin kevään valo taas asettuu arkeen. Meiltä Cerveralta löydät kaiken tarvitsemasi kevään ruoanlaittoon!
Allt för höstens matlagning

Kattilat

Sijoittamalla laadukkaisiin kattiloihin saat pitkäikäisen keittiön ja teet ruoanlaitosta helpompaa ja hauskempaa. Näin säästät myös sekä rahaa että ympäristöä. Meillä Cerveralla on laaja valikoima laadukkaita kattiloita kaikkiin käyttötarkoituksiin. Keitätpä sitten pastaa, aamiasmunia tai valmistat herkullisen muhennoksen, löydät kaikki tarvitsemasi meiltä.

Padat

Vaikka syksy on pataruokien sesonkiaika, on padalle monia käyttötarkoituksia ympäri vuoden! Laadukkaassa padassa voit valmistaa kaikkea herkullisista muhennoksista rapeisiin uunileipiin ja silkkisiin keittoihin. Oikealla tavalla hoidettuna valurautapata kestää koko eliniän.
Allt för höstens matlagning

Paistinpannut

Paistinpannuja valmistetaan erikokoisina, useista eri materiaaleista ja useissa eri hintaluokissa. Niillä on siksi useita eri ominaisuuksia. Tulisiko valita pinnoitettu paistinpannu tai ehkäpä teräspannu? Meidän suuresta paistinpannu-oppaasta löydät vinkkejä ja tietoa eri paistinpannuista, joiden avulla saat päätettyä, mikä paistinpannu sopii parhaiten sinun liedelle ja suosikkiruoille!
Allt för höstens matlagning

Uunivuoat

Helpot uuniruoat ovat todellisia arjen sankareita. On toki tärkeää, että sinulla on oikea uunivuoka eri tarkoituksiin, ja meiltä löydät kaikki mahdolliset uunivuoat kaikkiin käyttötarkoituksiin.
Allt för höstens matlagning

Keittiöveitset

Riippumatta siitä, hienonnatko salottisipulin, fileoit lohen vai viipaloit leivän, teet siitä hauskempaa laadukkaalla veitsellä. Terävä veitsi, joka istuu mukavasti kädessä tekee keittiötöistä helppoa, kun taas tylsä ja epämukava veitsi tekee ruoanlaitosta todellista tuskaa. Meidän veitsi-oppaasta löydät yleisimmät keittiöveitset ja hyviä vinkkejä oikean veitsen valintaan!
Allt för höstens matlagning

Leikkuulaudat

Laadukas leikkuulauta on erittäin hyvä sijoitus keittiöön. Se pidentää veitsien käyttöikää, tekee ruoanlaitosta helpompaa ja näyttää tyylikkäältä keittiön työtasolla! Käytä mielellään puisia tai muovisia leikkuulautoja. Materiaalit, kuten marmori ja lasi ovat aivan liian kovia keittiöveitsille, joten ne pilaantuu helposti. Muoviset leikkuulaudat ovat käytännöllisiä jokapäiväiseen käyttöön, koska ne ovat konepesun kestäviä. Jos omistat erivärisiä muovisia leikkuulautoja, on helppo käyttää niitä eri käyttötarkoituksiin.
Allt för höstens matlagning

Ruoanlaittovälineet

Keittiövälineet ovat ruoanlaiton Rolls-Royce. Oletko koskaan ajatellut, mitä eroa ruoanlaittokokemuksessa on, kun keittiöstäsi löytyy hyvät ruoanlaittovälineet? Kyseessä voi olla tukevat puukauhat, laadukkaat siivilät ja erikokoiset taikinakulhot, tai kenties erikoisvälineet, joita tarvitset edistynempiin ruoanlaittoprojekteihin.