/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tuotteet uudenvuoden juhlaan

Tuotteet uudenvuoden juhlaan
Tuotteet uudenvuoden juhlaan
Nyt lähestymme uutta vuotta! Riippumatta siitä, miltä uudenvuoden juhlimisesi näyttää, voit luoda upean pöydänkattauksen yksinkertaisin keinoin. Olemme koonneet meidän parhaat vinkit, jotka korostavat uudenvuoden juhlaa!

Kotibaari

Kauniit ja herkulliset drinkit ovat hyvä illan aloitus. Oikeilla tarvikkeilla drinkkien valmistus ei myöskään ole erityisen vaikeaa. Hae inspiraatiota meidän baarivinkeistä, sekoita ja tarjoile!
5 vinkkiä, miten menestyt drinkkien kanssa kotona:
  • Hanki oikeat baarivälineet. Shakeri, baarimitta, murskain, sitruspuristin ja raastin helpottavat drinkkien valmistamista.
  • Ole tarkka ja noudata reseptiä.
  • Älä käytä juomasekoitusta, vaan tee omat hedelmäseokset mehupuristimella tai tehosekoittimella.
  • Yleinen perussääntö on, että mehua sisältäviä juomia tulee ravistaa tai sekoittaa, kun taas mehuttomat juomat vain sekoitetaan.
  • Jäätä, jäätä ja lisää jäätä. Jää on tärkeä osa drinkkiä. Hanki silikoninen jääpalamuotti ja täytä pakastin jäillä, jotta olet aina valmis drinkkien tarjoiluun!

Samppanjalasit

Uusivuosi on samppanjan juhlaa. Kiillota kauneimmat lasisi ja tarjoile niistä hyvin jäähdytettyä kuplivaa.
Muutama vinkki:
  • Rakenna samppanjatorni coupe-laseista. Se luo juhlatunnelmaa sekä isoihin että pieniin uudenvuodenjuhliin.
  • Käytä pullonsulkijaa ja säilytä avattujen samppanjapullojen kuplat koko uudenvuodenyön ajan.
  • Aseta kukkia jäämuotteihin ja täytä ne vedellä - näin saat kauniita jääkuutioita samppanjajäähdyttimeen.
Allt för nyår

Uudenvuoden menu

Riippumatta siitä, minkä riman asetat uudenvuoden illalliselle, meiltä löydät kaikki keittiövälineet ruoanlaittoon.
Pari vinkkiä:
  • Lämpömittarilla saat naudan sisäfileelle ja muille herkuille oikean kypsyysasteen, ja saat tarjottua vierallesi täydellisen mehevän aterian!
  • Anna Sous viden tehdä työt! Tyhjiöpakkaa raaka-aineesi ja aseta pussi vesihauteeseen yhdessä sirkulaattorin kanssa. Kypsennyksen jälkeen voit paistaa raaka-aineet pikaisesti, jotta ne saavat kauniin paistetun pinnan. Tarjoile ja nauti täydellisestä illallisesta!
  • Viimeistele mandoliinilla tai juliennella. Mandoliini on paras apuväline todella ohuiden siivujen viipalemiseen ja sopii mainiosti esimerkiksi perunagratiiniin tai omien perunalastujen valmistamiseen. Julienne- leikkurin avulla teet kapeaa tulitikkumaista suikaletta, jolla saat koristeltua kaikki ateriat!