/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Global

Global Knives on yksi maailman menestyneimmistä veitsenvalmistajista, joka tarjoaa ammattimaisia veitsiä myös kotikäyttöön. Global veitset ovat erittäin teräviä ja kestäviä, valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.
Global
Global
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
208 tuotteita
Näyttää 40 / 208 tuotetta

Global Veitset

Global veitsien kaksi innovatiivista ominaisuutta ovat niiden terävyys ja tasapaino. Suurin osa Global :in veitsistä on teroitettu tai hiottu terän molemmilta puolilta, aivan kuten japanilaiset veitset. Teräslaatu on kestävää Cromova -ruostumatonta terästä ja veitsien teroituskulma on noin 10 astetta. Tämä antaa parhaan terävyyden ja terän pitävyyden.
Meidän valikoimasta löydät Global :in upeat kokkiveitset, juustoveitset, leipäveitset, fileerausveitset, vihannesveitset, tomaattiveitset, lihaveitset ja monia muita veitsiä. Suosittuja tuotesarjoja ovat Global Classic, Global SAI ja Global Ni.
Globalin valikoimasta löytyy myös upeat veitsitukit ja veitsitelineet. Tyylikäs veitsitukki pitää keittiöveitset hyvässä kunnossa ja käden ulottuvilla, samalla kun siitä tulee näyttävä lisä keittiön sisustukseen! Oikein säilytettynä ja hoidettuna Global veitsesi pysyvät terävinä pidempään.
global veitset kokkiveitsi kuorimaveitsi vihannesveitsi yleisveitsi

Pidä huolta sinun Global veitsistä

Global :in veitset pysyvät hyvinä monia vuosia kunhan niitä hoidetaan oikein. Veitset tulee pestä käsin astianpesuaineella ja kuivata heti pesun jälkeen. Veitsien kulumisen vähentämiseksi on hyvä säilyttää veitset joko veitsitukissa tai magneettilistalla. Koska Global :in veitset valmistetaan erilaisesta teräksestä, suosittelemme, että ne teroitetaan ainoastaan Globalin omilla veitsenteroittimilla.

Global historia

Luova visionääri Komin Yamada sai tehtäväkseen kehittää kokoelman veitsiä, jotka miellyttäisi niin ammattikokkeja kuin kotikokkeja. Toiveena oli vallankumoukselliset, terävät ja helppokäyttöiset veitset, valmistettu parhaista materiaaleista ja uusimmilla valmistustekniikoilla.
Ensimmäinen Global veitsi valmistettiin vuonna 1985, ja löytyy yhä tänäpäivänä heidän laajasta valikoimasta. Nykyään, yli 30 vuotta myöhemmin, Global tekee ammattiaan ylpeänä ja käyttävät yhä samaa alkuperäistä designia. Globalin veitsien valmistuksessa käytetään samaa ammattitaitoa ja prosessia, jota käytettiin yli 1000 vuotta sitten samuraimiekkojen takomiseen. Veitset on valmistettu kolmesta osasta, jotka täytetään hiekalla ja hitsataan yhteen saumattomaksi veitseksi. Heidän prosessi antaa veitsille täydellisen tasapainon ja upeat ominaisuukset!
Global knives kokkiveitsi kuorimaveitsi yleisveitsi
Global veitset veitsisetti veitsisuoja leipäveitsi