/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Paistiveitset

Paistiveitsi on kätevä paistin vuolemiseen ja leikkaamiseen. Se muistuttaa kokkiveitseä mutta paistiveitsen veitsiosa on pienempi ja ohuempi. Paisti, kalkkuna tai joulukinkku? Paistiveitsi hoitaa leikkaamisen.
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    5

  • A

Material
Designer
Färg
Pris
24787 tuotteita
Näyttää 40 / 24787 tuotetta

Paistiveitset

Oletko käyttänyt aikaa ja energiaa täydellisen lihan valmistukseen? Siinä tapauksessa on aika hemmotella itseäsi paistiveitsellä ja näin täydentää ihanaa ruokailuelämystä.
Paistiveitsi eli trancher -veitsi on täydellinen, jos aiot viipaloida eli transeerata lihaa. Jos haluat veitsisarjaasi juuri lihan viipalointiin tarkoitetun veitsen, on paistiveitsi sopiva lisä muiden veitsien kanssa. Meillä on veitset, jotka sopivat sekä raa'alle että kypsennetylle lihalle.
Paistiveitsivalikoimastamme löydät veitset oliivihionnalla ja ilman ja veitsiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Valitse juuri sinulle sopiva!

Viipaloi eri raaka-aineita

Paistiveitsellä voit viipaloida lihaa, siipikarjaa ja kalaa.

Lihan viipalointi

Jos leikkaat lihapalaa, on erittäin tärkeää seurata lihasyiden suuntaa ja leikata lihaa juuri lihasyiden suuntaan. Tämä lyhentää lihasyyt ja pureskeluvastus heikkenee. Päinvastoin tapahtuu, jos leikkaat lihan samaan suuntaan lihasyiden kanssa. Tutkimusten mukaan lihan leikkaaminen ns. väärään suuntaan eli samaan suuntaan lihasyiden kanssa, lisää pureskeluvastusta neljä kertaa verrattuna siihen, jos liha leikattaisiin oikeaan suuntaan. Ajattele tätä erityisesti, jos aiot leikata naudanfileetä, lampaan sisäfileetä, häränlihaa, porsaan fileetä ja kotlettia. Naudan tai sianlihan voi leikata millimetrin ohuiksi viipaleiksi ja näin liha sulaa kielellä.

Kanan viipalointi

Kana tulee leikata hieman paksummiksi viipaleiksi kuin naudanliha tai sianliha. Tämä johtuu siitä, että muuten kananliha hajoaa.

Kalan viipalointi

Aiotko valmistaa sushia vai sashimia? Siinä tapauksessa kannattaa hyödyntää paistiveistäsi. Voit käyttää myös fileerausveistä kalan leikkaamiseen.

Paistihaarukat

Käytä paistihaarukkaa, kun on aika tarjoilla tai saada hyvä ote leikattavasta lihasta. Paistihaarukassa on kaksi suhteellisen pitkää kärkeä. Voit pitää lihaa haarukalla ja kallistaa sitä asettaaksesi sen lautaselle.

Victorinox

Victorinox -tuotemerkiltä löydät useita eri mallisia veitsiä sekä paistiveitsen eli trancher -veitsen. Valikoimassa on myös paistisarja, joka koostuu paistiveitsestä ja paistihaarukasta. Tunnetun sveitsiläisen valmistajan veitset kestävät käytössä pitkään.