/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillijuhlat

Näin luot onnistuneet grillijuhlat: Reseptit, tuotteet ja vinkit
Grillijuhlat
Grillijuhlat
Kun aurinko paistaa ja päivät pitenevät, haluamme kerätä ystävät yhteen, pyyhkiä pölyt grillistä, valmistaa maukkaita lisukkeita ja viettää ihanat grillijuhlat! Täältä löydät vinkit, reseptit ja tuotteet onnistunutta grilli-iltaa varten.

Näin luot onnistuneet grillijuhlat - 5 vinkkiä

  1. Suunnittele ruoka! Päätä etukäteen, mitä haluat grillata, jotta kaikki herkut mahtuvat grillille. Klassikot, kuten hampurilaiset ja grillivartaat ovat taattu valinta. Näiden lisäksi grillattavaksi sopii myös fetajuusto, marinoitu kana, lohi ja suippokaali. Älä unohda lisukkeita ja jälkiruokia - terveelliset salaatit, hedelmävartaat ja mekeat grillattavat ovat aina suosittuja.
  2. Valmistele hyvissä ajoin. Marinoi liha ja valmistele kaikki lisukkeet ennen vieraiden saapumista. Tämä vähentää stressiä ja antaa sinulle enemmän aikaa viettää iltaa vieraiden kanssa. Salaatit ja kastikkeet voidaan myös valmistaa etukäteen, jotta maut ehtivät kehittyä.
  3. Tarkista grilli. Varmista, että grilli on puhdas ja että sinulla on tarpeeksi hiiliä kotona. Varmista myös, että kotoota löytyy tarvittavat grillivälineet, kuten pihdit ja grillivartaat.
  4. Valmistele hyviä juomia. Aseta esille suuret samppanjajäähdyttimet täynnä jäätä ja täytä ne erilaisilla juomilla, jotta vieraat voivat itse valikoida juomansa.
  5. Älä unohda tunnelmaa! Varmista, että parveke tai terassi kutsuu viihtymään. Kynttilälyhdyt, tyynyt ja viltit luovat kodikkaan tunnelman, joten panosta näihin. Hyvä soittolista voi myös lisätä juhlatunnelmaa.
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

Material
Färg
Pris
288 tuotteita
Näyttää 40 / 288 tuotetta