Resepti: Rebecka Bergström350 g kirsikkatomaatteja OliiviöljyäSormisuolaaValkosipuli tuorejuustoaPersiljaaPankojauhoja
Valmistus: 1. Huuhtele kirsikkatomaatit ja laita ne uunivuokaan. Lisää oliiviöljyä ja ripaus suolaa.2. Paahda tomaatteja uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.3. Hienonna persilja ja sekoita se tuorejuustoon. Paahda panko kullanruskeaksi paistinpannulla.4. Aseta tuorejuustoseos tarjoilukulhon keskelle, levitä tomaatit ympärille ja ripottele päälle paahdettu pankko ja lisää persiljaa.
Paahdetut kirsikkatomaatit ja tuorejuusto-dippi
Varaudu makujen ilotulitukseen suussasi tämän herkullisen reseptin parissa: Paahdetut kirsikkatomaatit ja tuorejuusto-dippi! Reseptissä yhdistyvät makeat ja mehukkaat kirsikkatomaatit sekä täyteläinen tuorejuusto. Täydellinen seuralainen viikonlopun herkutteluihin, alkupalaksi tai vaikka juhlien tarjoilupöytään.
Resepti: Rebecka Bergström
350 g kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Valkosipuli tuorejuustoa
Persiljaa
Pankojauhoja
Valmistus:
1. Huuhtele kirsikkatomaatit ja laita ne uunivuokaan. Lisää oliiviöljyä ja ripaus suolaa.
2. Paahda tomaatteja uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.
3. Hienonna persilja ja sekoita se tuorejuustoon. Paahda panko kullanruskeaksi paistinpannulla.
4. Aseta tuorejuustoseos tarjoilukulhon keskelle, levitä tomaatit ympärille ja ripottele päälle paahdettu pankko ja lisää persiljaa.