Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Herkulliset vadelma- ja valkosuklaakeksitResepti: Rebecka Bergström115 g voita130 g ruskeaa sokeria120 g sokeria1 kananmuna1,5 tl vaniljasokeria200 g vehnäjauhoja0,5 tl bikarbonaattia0,5 tl suolaa 60g pakastevadelmia (pienempinä paloina)100 g valkosuklaarouhetta
Valmistus: 1. Sulata voi ja sekoita joukkoon sokeri.2. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.3. Sekoita joukkoon vaniljasokeri, vehnäjauhot, bikarbonaatti ja suola.4. Vaivaa nopeasti paksuksi taikinaksi.5. Sekoita joukkoon vadelmat ja valkosuklaa.6. Annostele taikina kahden lusikan tai annostelukauhan avulla 20 palloksi ja aseta ne pellille leivinpaperin päälle.7. Paista uunissa 180 asteessa 12 minuuttia.8. Muotoile keksit pyöreiksi esimerkiksi kupin avulla heti uunista ottamisen jälkeen. Anna jäähtyä pellillä ja nauti sitten täydellisen sitkeistä kekseistä!

Herkulliset vadelma- ja valkosuklaakeksit

Herkullinen reseptimme, jossa yhdistyvät raikkaat vadelmat ja makea valkoinen suklaa. Keksitaikina on erittäin helppo valmistaa ja lopputulos on vastustamattoman herkullinen. Nappaa raaka-aineet, valmista täydelliset vadelma- ja valkosuklaakeksit ja anna keksien tuoda hymy huulillesi!
Resepti: Rebecka Bergström
115 g voita
130 g ruskeaa sokeria
120 g sokeria
1 kananmuna
1,5 tl vaniljasokeria
200 g vehnäjauhoja
0,5 tl bikarbonaattia
0,5 tl suolaa
60g pakastevadelmia (pienempinä paloina)
100 g valkosuklaarouhetta
valkosuklaakeksit cookies valkosuklaacookies resepti jälkiruoka

Valmistus:


1. Sulata voi ja sekoita joukkoon sokeri.
2. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Sekoita joukkoon vaniljasokeri, vehnäjauhot, bikarbonaatti ja suola.
4. Vaivaa nopeasti paksuksi taikinaksi.
5. Sekoita joukkoon vadelmat ja valkosuklaa.
6. Annostele taikina kahden lusikan tai annostelukauhan avulla 20 palloksi ja aseta ne pellille leivinpaperin päälle.
7. Paista uunissa 180 asteessa 12 minuuttia.
8. Muotoile keksit pyöreiksi esimerkiksi kupin avulla heti uunista ottamisen jälkeen. Anna jäähtyä pellillä ja nauti sitten täydellisen sitkeistä kekseistä!