/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Voitaikinasta valmistetut vohvelitResepti: Johanna Cryer2 pakettia voitaikinaaTuorejuustoaVästerbotten juustoaAurinkokuivatettuja tomaattejaProsciutto ilmakuivatettua kinkkua Tuoretta oreganoa
Valmistus1. Kauli voitaikinat auki ja levitä molempien taikinoiden päälle tuorejuustoa. 2. Lisää yhden taikinan päälle loput ainekset ja aseta toinen voitaikina kanneksi. Painele kevyesti, jotta ne pysyvät yhdessä. 3. Jaa 6 osaan ja paista vohveliraudassa. 4. Tarjoile vohvelit sellaisenaan, tai esimerkiksi keiton tai salaatin kera.

Voitaikinasta valmistetut vohvelit

Kuvittele herkullinen yhdistelmä rapeaa voitaikinaa, täyteläistä Västerbottensjuustoa ja suussa sulavaa prosciuttoa – nämä kaikki yhdistyvät tässä herkullisessa vohveli reseptissä!
Ainekset
Resepti: Johanna Cryer

2 pakettia voitaikinaa
Tuorejuustoa
Västerbotten juustoa
Aurinkokuivatettuja tomaatteja
Prosciutto ilmakuivatettua kinkkua
Tuoretta oreganoa

Valmistus

1. Kauli voitaikinat auki ja levitä molempien taikinoiden päälle tuorejuustoa.

2. Lisää yhden taikinan päälle loput ainekset ja aseta toinen voitaikina kanneksi. Painele kevyesti, jotta ne pysyvät yhdessä.

3. Jaa 6 osaan ja paista vohveliraudassa.

4. Tarjoile vohvelit sellaisenaan, tai esimerkiksi keiton tai salaatin kera.
Näyttää 20 /71 sivua