/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Blenderit

Aloita päiväsi ihanan värikkäällä smoothiella, sekoita maukasta lounaskeittoa ja valmista kastike päivälliselle. Tämän kaiken hoitavat blenderit. Väriä ja makuja, samalla laitteella. Yksinkertaisesti ja helposti!
Blenderit
Blenderit
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
178 tuotteita
Näyttää 40 / 178 tuotetta

Blenderit

Jos olet jahtaamassa uutta tehosekoitinta, olet tullut oikeaan paikkaan. Blender on nopea ja luotettava kaveri. Voit valmistaa sillä kaikkea aamun smoothiesta, lounaskeittoon ja päivällisen kastikkeeseen. Meiltä löydät eri tuotemerkkien blendereitä esimerkiksi Bosch, Wilfa, KitchenAid, Vitamix, Magimix, Smeg, Hamilton Beach ja monia muita.

Blender vai tehosekoitin

Tehosekoittimeksi kutsutaan usein keittiökonetta, joka sekoittavat aineksia. Siihen kuuluvat kaikkea sähkövatkaimista sauvasekoittimiin ja monitoimikoneisiin. Englannin kielestä lainattu sana blender ei kuitenkaan ole tavallinen tehosekoitin. Blender tai blenderi on aivan oma koneensa, joka yleensä tunnistetaan pienten veitsien päälle sijoitetusta pitkänomaisesta lasiastiasta. Veitset pyörivät tehokkaasti ja näin soseuttavat, pilkkovat tai sekoittavat lasiastiaan laitettuja aineksia.

Smoothie -tehosekoitin

On suosittua tehdä smoothieita blenderillä. Monet kutsuvat siksi keittiökonettaan smoothie - blenderiksi tai smoothie -tehosekoittimeksi. Monet blenderit on suunniteltu valmistamaan täydellisiä smoothieita, jotka on helppo ottaa mukaan. Esimerkiksi monissa tapauksissa voit sekoittaa smoothiesi suoraan mukiin. Sinun tarvitsee vain laittaa smoothie -muki tehosekoittimen päälle, lisätä ainekset ja antaa smoothie -sekoittimen sekoittaa täydellinen smoothie vain napin painalluksella.

Muutamia asioita, jotka on otettava huomioon blenderiä valittaessa:

  • Kannun koko: Kuinka suuren kannun tarvitset, riippuu siitä, mitä aiot sekoittaa. Jos esimerkiksi teet keittoa, isompi kannu voi olla käytännöllinen. Jos aiot sen sijaan tehdä pestokastiketta tai hienontaa sipulia, riittää pienempi kannu.
  • Moottorin teho: Kunnon moottorin avulla voit sekoittaa melkein mitä tahansa. Haluatpa sitten sekoittaa pakastemarjoja tai jäitä juomiin. Blender toimii hyvin, jos moottorin teho on riittävä. Jos sen sijaan sekoitat vain keitettyjä vihanneksia, vähemmän tehokas moottori riittää.
  • Automaattiset ohjelmat: Kun valitset esiasetetun ohjelman, blenderi mukautuu siihen, mitä sekoitat. Näin saat onnistuneen tuloksen joka kerta.
  • Nopeus: Eri raaka-aineille käytetään eri nopeuksia. Useiden nopeusasetusten ansiosta sinulla on siis mahdollisuus sekoittaa raaka-aineet parhaimmalla tavalla. Alhaisempi nopeus sopii parhaiten kevyille sekoituksille, kuten taikinalle, pirtelöille ja jos vaahdotat maitoa. Jos haluat sekoittaa paksumpia seoksia, kuten keittoa, pateetta tai majoneesia, on suurempi nopeus paras.
  • Pulssi: Blenderin pulssitoiminto tarkoittaa sitä, että voit antaa sekoitukselle ylimääräisiä sykkiviä pulsseja. Sen sijaan, että antaisit blenderin sekoittaa liikaa, voit ohjata viimeistä sekoitusta itse. Näin sekoitukset sekoittuvat juuri sopivasti. Pulssitoiminto on hyvä myös, jos aiot murskata jäätä.