/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Espressokupit

Vahva espresso antaa ihanan herätyksen aamulle. Lisää piristystä aamuun tuovat tyylikkäät ja värikkäät espressokupit. Erilaisia koristeellisia kuvioita ja hahmoja. Asettele ihanat espressokupit ruokapöydälle ja luo viehättävä aamiaskattaus!
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
24720 tuotteita
Näyttää 40 / 24720 tuotetta

Espressokupit

Jos sinulla on espressokeitin, haluat luultavasti juoda espressosi siihen sopivasta kupista tai mukista. Monet espressokupit ovat pinottavia, ja niitä voi olla mukava pitää espressokoneen vieressä. Se tuo myös tyyliä keittiön sisustukseen.
Espresso tulee Italiasta, mutta siellä siitä käytetään yleensä nimeä caffé ja sitä juodaan paljon. Useimmissa muissa maissa kahvia kutsutaan juuri espressoksi. Toisin kuin monissa muissa maissa, voit Italiassa tilata periaatteessa vain kupillisen. Caffè eli espresso tuplana ei ole yleensä juomalistalla italialaisessa kahvilassa tai ravintolassa.

Klassiset espressokupit

Merkittävää kupeissa on, että niihin mahtuu yleensä 6-11 cl juomaa, vaikka niitä ei olisikaan täytetty kokonaan. Monissa espressokupeissa on korva ja mukana myös asetti. Ei kuitenkaan kaikissa ja meiltä löydät myös sellaisia. Useimmat ihmiset ovat yleensä samaa mieltä siitä, että klassinen espressokuppi on juuri pieni korvallinen kuppi asetilla.

Espressokuppi -setti

Meillä on useita kuppeja, joita myymme setteinä. Voi olla kätevää ostaa useita kuppeja samanaikaisesti. Jotkut setit koostuvat eri värisistä kupeista, jotka sopivat toisiinsa harmonisesti.

Käytä glögimukina

Haluatko säästää tilaa keittiön kaapeissa vai eikö sinulla yksinkertaisesti ole tarpeeksi glögimukeja, kun on glögi-illanvieton tai pikkujoulujen aika? Käytä espressokuppejasi glögin tarjoiluun. Ne sopivat yleensä täydellisesti illanvieton ja pikkujoulujen sisustukseen ja koristeluun.